Badkamer

Decoratie voor in huis

Het aankleden van een huis is iets wat je wel of niet leuk vindt. Je steekt er heel veel energie of juist weinig, een middenweg is vaak niet te vinden. De meeste tijd en energie wordt in de aankleding van de woonkamer gestoken. Een keuken, een bank die lekker zit, bijpassende meubels, decoratie voor de ramen en een vloer die past bij alle gecombineerde elementen. Kortom, een hele klus. Maar helaas, de woonkamer mag dan wel de centrale ruimte van het huis zijn maar er zijn (vaak) nog genoeg andere kamers die jouw aandacht verdienen. Wat denk je van de slaapkamers, zolder of badkamer?

De badkamer, het zwarte schaap in huis

Er is onbewust toch een lijstje die je afwerkt in je hoofd bij het inrichten van een huis. Vaak krijgt de woonkamer de meeste aandacht, dan de slaapkamer en vaak als laatste de badkamer. De badkamer wordt toch vaak achtergesteld in de styling of aankleding. Waarom is dat toch? De badkamer is net zoals de woonkamer toch een volwaardige ruimte binnen het huis? Ik denk persoonlijk dat je na de woonkamer het meeste in de badkamer bent te vinden. Maar toch kom je tegenwoordig weg met een simpel anti-doorkijkvelletje of een handzeep in een leuke container. Het is natuurlijk niet de ruimte waar je hele dagen kan genieten van de decoratie maar het is wel de ruimt waar je vaak tot rust komt. Even badderen of lekker onder de warme douche, het plaatje moet kloppen.

Raamdecoratie voor in de badkamer

Het raam in de badkamer is toch vaak een onderdeel waar mensen niet mee weten om te gaan. Daarom kiezen mensen vaak voor de makkelijkste en goedkoopste optie die er is. Zoals hierboven genoemd; het anti-doorkijkvelletje. Daar wordt je toch niet gelukkig van als je staat te douchen? Bij het plaatsen van spullen of decoratie in de badkamer hangen er vaak eisen aan vast. Zo moet het water- en vochtbestendig materiaal zijn en moet het niet onderhoudsintensief zijn. Er zijn genoeg opties voor het raam in de badkamer die voldoen aan die eisen. Van jaloezieën tot shutters, alles is tegenwoordig mogelijk op het gebied van raamdecoratie in de badkamer. En laten we eerlijk zijn, mooie decoratie zorgt voor rust in het huis.

Geef een antwoord