Interieur

5 woontrends in 2019

Steeds meer mensen volgen interieur designers op Instagram of Pinterest. Op deze manier halen gaan ze op zoek naar de nieuwste woning trends. Helaas zijn er zo veel verschillende woning trends dat we de leukste even voor je hebben uit gelicht.

Boomstamtafels

De boomstamtafels zijn tegenwoordig weer niet te missen, iedereen moet en zal ze hebben. Soms zijn ze niet eens meer aan te slepen. De boomstamtafels zijn zo het pronkstuk van de woonkamer. Het fijne aan deze tafels is dat je ze met een hele hoop verschillende stoelen kan combineren. Wanneer je de natuurlijke echtheid van de tafel tot leven wil laten komen, dan moet je ervoor zorgen dat je muren wit zijn.

Staal

Ook staal keert steeds vaker terug in ons interieur denk maar aan accessoires, meubelstukken en zelfs stalen deuren en ramen. Zwart staal creëert al snel een industriële uitstraling. Wanneer je namelijk voor een stalen deur kiest van GewoonGers bijvoorbeeld, en deze combineert met een witte muur. Dan komt de deur echt goed uit in de woonkamer. Ook wanneer je de zwarte stalen strakke lijnen terug laat keren in de accessoires zie je dat de deur er een stuk mooier in terug keert.

Licht

De lampen die je in je huis op hangt of neerzet kunnen heel erg veel doen met de sfeer. Een echte trend dit jaar zijn de led lampen die groter zijn dan de regulieren vorm. Zonder lampen kap is deze lamp al snel een pronkstuk in je woning. Daarnaast zijn de vintage lampen ook erg populair de lampen met stalen frames brengen een industriële sfeer in jou woonkamer.

Muren

De muren worden tegenwoordig niet alleen maar geverfd, er gebeurd veel meer mee. Denk maar aan verschillende muurstickers of behang van stenen. Waardoor je een robuust tintje aan de woonkamer kan geven. Ook muurstickers in verschillende thema’s zoals de skyline van New York zien we vaak terug bij de mensen die van was moderner houden.

Planten

Ook de planten keren weer terug in het interieur maar dan vooral de groene planten. Denk hierbij aan vetplanten, de pannenkoeken plant of de olifantsoor deze planten geven je echt een goede uitstraling in het interieur.

Geef een antwoord