InspiratieInterieurTuinWonen

Creëer je eigen zitzak met deze tips

De zitzak lijkt weer terug te zijn van weg geweest! Er komen steeds vaker nieuwe, originele zitzakken op de markt. Het leukste is dat steeds meer mensen de zitzakken zelf maken. Hier een aantal inspiratietips voor het creëren van jouw zitzak:

Gebreide zitzak
Hoe fijn is het om ’s avonds neer te ploffen op een gebreide zitzak? De stof houd je heerlijk warm en je kan hem ook nog eens zelf maken. Het enige wat je nodig hebt is een binnenzak, wol en zitzakvulling. Nu kan je zelf bepalen hoe groot of klein je je zitzak wil maken.

Bonte zak
Wanneer je een open haard in huis hebt moet je zeker een bonte zitzak in huis halen. Wanneer je extra zacht nep bont verwerkt op de zitzak dan zit hij extra fluffy. Je kunt de bonte zak zo kopen, maar je kunt hem uiteraard ook zelf maken. En hoe leuk is het dat jij thuis voor de haard een boekje kunt lezen op jouw zelfgemaakte zitzak?

Zitzak knuffel
Hoe leuk is het voor je kinderen om een eigen zitzak knuffel te hebben? Waar ze op kunnen liggen, zitten en mee kunnen spelen én dat in de vorm van hun favoriete dier of tekenfilmfiguur. Tegenwoordig is dit heel erg makkelijk te maken. Je kunt ze zelfs laten bedrukken met je naam erop. Hoe leuk is dat?!

Normale zitzak
De normale zitzak bestaat ook nog steeds. Je kunt hem zo kopen of uiteraard weer zelf maken. Maar waar kan je hem allemaal voor gebruiken? Je zou er namelijk een keer over na kunnen denken om de zitzakken ook buiten te gebruiken als een soort van zitzak terras. Je moet wel letten op de stof waarvan de zitzak gemaakt is wanneer je hem buiten wilt kunnen gebruiken.

Poef
Ook altijd een handig tafeltje is de poef! De poef kun je zien als een klein krukje of klein tafeltje met zitzak vulling. Ideaal om je zitzak terras compleet mee te maken. Of voor je kinderen om op te spelen. Door de kindvriendelijke hoogte is de poef ideaal.

Uiteindelijk heb je voor al deze leuke ideeën natuurlijk die kleine witte bolletjes genaamd zitzakvulling nodig. Maar geen zorgen dat wordt gewoon verkocht!

Geef een antwoord