Badkamer

Wit en grijs badkamerideeën

Wit en grijs is een combinatie in de hemel, en deze twee kleuren werken verbluffend in elk badkamerinterieur. Als je hoopt je eigen grijs-witte badkamerschema te maken, maar je weet niet waar je moet beginnen, dan zijn we er om je te helpen. Van het kiezen van de perfecte grijze tegels tot grijze kasten voor opbergruimte, er zijn veel manieren waarop je deze kleuren in je eigen interieur kunt introduceren.

In deze blog zullen we ideeën bespreken om grijs en wit te combineren in jouw badkamer.

De inspiratie die je hieronder vindt, is bedoeld om jou een idee te geven van wat je met elk budget kunt maken. De belangrijkste aspecten zoals toilet, douche, bad, vloer en opbergruimte kosten natuurlijk het meeste. Maar zelfs met een kleiner budget zijn er veel manieren waarop je deze combinatie van tonen met stijl kunt neerzetten.

Grijze en witte tegels

De combinatie van grijze en witte tegels is absoluut prachtig. Je kan kiezen voor leisteen grijze vloertegels naast witte, egale wandtegels. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer. Om het plaatje compleet te maken kan je de grijs en witte badkamer decor verbreken met de introductie van een natuurlijke, verwarmende houtsoort, denk bijvoorbeeld aan een houten badkamermeubel of een houten kolomkast.  Plaats een stijlvolle witte wastafel op de houten meubel zodat het manchet met de wandtegels en jouw look is helemaal compleet.

All white

Je kan ook voor een all white wand tegels kiezen in combinatie met een grijs witte vloertegel. Zo heb je een moderne witte badkamerwand met een bijsluitende grijs witte vloertegel. De grijs tint sluit uitstekend aan de wand en zo geef je jezelf ruimte om het grijs meer naar voren te halen met andere badkamerproducten.

Je kan kiezen voor een mooie grijze badkamermeubel of als alternatief een grijs eiken kleur die er mooi bovenuit springt met de natuurlijke uitstraling.

Grijs tinten

Daarnaast kan je ook kiezen voor een volledig grijze badkamer, maar je kan dan met verschillende grijs tinten werken. Je kan ervoor kiezen om een donkergrijze vloertegel te plaatsen in combinatie met een lichtere grijze wand tegel. Om deze stijl te complementeren zal je witte badkamerproducten moeten toevoegen zoals een hoogglans witte badkamermeubel en een witte toiletpot. De contrast tussen grijs en wit werkt uitstekend zodat jouw badkamermeubel de blikvanger wordt in jouw badkamer.

Ben jij op zoek naar badkamermeubels of bezig met een badkamerrenovatie? Kijk dan eens op www.badkamerplanet.nl voor de nodige inspiratie.