Algemeen

Organiseer een epische filmavond!

Filmavonden zijn niet alleen voor verjaardagen en andere speciale evenementen. Thuis een spontane filmavond kan een fantastische manier zijn om tijd door te brengen met familie en vrienden. Ook met je geliefde kun je een filmavond houden, en je kunt gelijk de F afstrepen van je “alfabet daten” lijst. Het is ook een fantastische kans om nieuwe herinneringen te creëren – of misschien nieuwe tradities te beginnen – zonder ooit je huis te verlaten.

En omdat het bekijken van een goede film misschien wel de ultieme 21e-eeuwse ervaring is, hebben we een paar suggesties gedaan om van je thuisfilmavond een onvergetelijke ervaring te maken. Waar begin ik? Op die vraag is het voor de hand liggende antwoord dat je ergens moet beginnen. Kies een genre en begin met het bekijken van films! Ps: maak de avond af met deze date recepten!

Waargebeurde films Netflix

Het kan wel moeilijk zijn om een fatsoenlijke ‘Based On True Story’-film of televisieprogramma te vinden om naar te kijken. Kijkers willen misschien afstand nemen van de perfecte droomwerelden die door sommige films worden gecreëerd. Ze worden aangetrokken door waargebeurde verhalen die hun realiteit onder controle houden.

Echte misdaadfilms wekken de nieuwsgierigheid van het publiek, omdat de wetenschap dat het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen de ervaring aanzienlijk verandert. Netflix biedt een enorme selectie documentaires op basis van echte verhalen. Sommigen van hen belichten zeer opmerkelijke gebeurtenissen in de menselijke geschiedenis.

Lesbische films ( LGBT )

Mensen willen steeds vaker hun eigen leven in beeld zien op televisie.

Ze willen mensen zien die op ons lijken, denken zoals wij, en een leven leiden dat vergelijkbaar is met dat van ons in films en op televisie. We hebben echt geluk dat we in een tijd leven waarin er meer aandacht wordt geschonken aan de LGBTQ community. Transgender, queer, lesbische films en programma’s zijn er meer dan ooit tevoren.

Films die je aan het lachen maken, huilen, alle emoties waar je maar aan kunt denken. Natuurlijk overdrijven we; slechts een paar van deze films eindigen in een catastrofe. Ze zullen je echter allemaal heel erg raken!