AlgemeenInspiratieInterieurSlaapkamer

Leuke en handige accessoires voor in de kinderkamer

Het ontwerp van de kamer van een schattig meisje is vaak ingewikkelder dan verwacht. Welke meubels kies je? En welke accessoires voor een kinderkamer passen hier goed bij? Neem je behang? Of heb je liever een lichte muursticker met een gekleurde muur of panelen? Maar misschien is een combinatie van beide ook goed …

De basis van de kinderkamer.

Het uitgangspunt voor de basis is roze behang. Dit wordt het ooglokaal van de kinderkamer. Om het niet te druk te maken, leggen we behang op slechts 1 lange muur en laten we de rest van de kamer wit. Je kunt panelen op een andere muur tekenen in dezelfde roze kleur als het belang.

Een mooie grote muursticker verschijnt op de witte muur in hetzelfde roze-thema. We kiezen ook voor een witte kleur voor de meubels. Een houten of witte houten vloer ziet er in deze stijl het meest ontspannen uit.

Omdat ze naast de kinderkamer vaak in de kinderkamer spelen, hebben we gekozen voor een mooie slaapkamer en kinderkamer in een. Hier kan je kleine meisje niet alleen heerlijk slapen, maar ook prachtig spelen.

Voor de kast kozen we het stijlvolle dressoir van Maison du Monde. Dit is een nieuwe kledingkast in een oud jasje. Maar je kunt ook een oude kast bij Marktplaats kopen en zelf repareren.

Het bureau is van hout en vanwege de laden is het bijna leuk om te zien. Een oude schoolstoel breekt het geheel en geeft een aantrekkelijke uitstraling. Je kunt deze plaatsen vaak op Marktplaats winnen.

Stileer een schattige meisjeskamer met accessoires.

Accessoires maken een kinderkamer echt af. Leg bijvoorbeeld een kleedje weg waar je kleine meisje later ook op kan spelen.

Om de kamer te verlichten, kun je kiezen voor een leuke hanglamp met een printje bijvoorbeeld. Een leuke vlaggenlijn kan daarnaast ook worden toegevoegd om de slaapkamer nog meer aan te kleden. Leg daarnaast ook het bed vol met leuke knuffels.

Als u nog ruimte over heeft, kunt u ook een ontspanningsruimte creëren met een goede stoel en deze accessoires.

Een mooie textielposter hangt boven de tafel. En als met alles wat roze is, hebben we hier geel oker gekozen.

Nog een blinde muur? Dan is de groeimeter niet alleen super handig, maar ook erg sfeervol.

Speelgoed mag natuurlijk ook niet ontbreken aan de kinderkamer. Ga bijvoorbeeld voor de Grimms regenboog van het merk Grimms. Dit is een leuke accessoire voor de kinderkamer en het is ook nog eens heel erg leuk om mee te spelen.

We hopen dat we u voldoende inspiratie hebben gegeven voor het inrichten van een kinderkamer.

Geef een antwoord