InspiratieWonen

Dé woontrends voor 2019!

inspiratie woontrends

Het jaar 2019 staat alweer voor de deur, wat voor ons kennismaken met dé woontrends voor 2019 betekent! Wij hebben de nieuwste trends op het gebied van interieurinrichting verzameld en in dit artikel voor je op een rijtje gezet. Welke woontrend vind jij te gek?

Woontrend 1: Puur en natuurlijk

Een van de woontrends voor 2019 is een natuurlijk en puur interieur. Noem het landelijk of scandinavisch, het gaat erom dat er pure materialen gebruikt worden die voor een natuurlijke uitstraling en rust in huis zorgen. Een witte of een groenetint op de muren doet het erg goed in combinatie met natuurlijke meubelen. In de webshop van Home24 hebben ze een ruim assortiment aan meubelen die binnen deze trend passen én via deze link ontvang je korting.

Woontrend 2: Ronde vormen

De verwachting is dat rechthoekige vormen in huis verdwijnen en dat steeds meer mensen kiezen voor organische vormen. Ronde vormen doen het erg goed het laatste jaar en het is dan ook een van de populairste woontrends van dit moment. Ronde tafels, ronde spiegels en een rond vloerkleed. Het makkelijke van deze trend is dat het niet zo ingewikkeld is, zolang het maar rond is voldoe je aan deze woontrend.

Woontrend 3: Groene planten in huis

De jungle-trend was in 2018 al erg populair en het is een blijvertje. Wij verwachten steeds meer groene planten in huis in 2019. Haal letterlijk de natuur in huis met mooie planten. Kies voor grote binnenshuis planten met een groene jungle uitstraling.

Woontrend 4: Interieur doorvoeren binnen interieur

Welke kleur je in huis ook kiest, de trend voor 2019 is om de gekozen kleur volledig door te voeren in je complete interieur. Kies dus voor je interieur kleuren uit dezelfde kleurgroep. Zo past alles bij elkaar, wat er chic en stijlvol uitziet!

Voor het laatste nieuws over wonen kijk je op wonenwijzer.nl

Geef een antwoord