InspiratieTuin

De leukste tuintrends voor 2019!

Zodra het nieuwe jaar van start is gegaan, gaan we met zijn allen massaal onze tuin klaarmaken voor de zomer. Met het mooie weer wil je natuurlijk heerlijk kunnen genieten van een gezellige, knusse tuin. Wat zijn nou de leukste tuintrends voor het nieuwe seizoen? Onderstaand hebben we een aantal leuke trends voor je op een rijtje gezet:

1. Industriële green jungle

De industriële look is al een langere tijd een trend binnen de woonbranche. Echter, ook voor in de tuin wordt het steeds populairder. Ga voor een hip, industrieel rekje aan je schutting. Hier kun je de leukste accessoires en planten aanhangen. Koop leuke plantenbakken die je op kunt hangen en hang deze aan dit rekje. Daarnaast kun je hier leuke industriële verlichting aanhangen, zo kun je op koudere dagen ook van binnenuit ’s avonds je tuin in kijken.

2. Tuinposters

Ook de posters worden naar buiten gehaald. Tegenwoordig kun je op verschillende websites en in verschillende winkels diverse tuinposters krijgen. Deze zijn verkrijgbaar met tal van prints en afbeeldingen. Vaak kun je er ook nog een eigen afbeelding op laten drukken, zo creëer je een extra persoonlijke aspect in je tuin!

3. Schaduwdoeken

Schaduwdoeken kunnen een heel gezellig en knusse uitstraling aan je tuin geven. Een schaduwdoek is in eerste instantie natuurlijk bedoelt om een prettige schaduw in je tuin te creëren en jezelf te beschermen tegen de zon. Echter, ze staan ook erg leuk in je tuin! Ga bijvoorbeeld voor een schaduwdoek driehoek met ongelijke zijden voor een extra speels effect. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen met bevestigingsmateriaal, zonder dat je last hebt van een paal in het midden. Dit heb je natuurlijk wel wanneer je kiest voor een parasol

4. Een gezellige zithoek

Een gezellige zithoek creëren in je tuin is hartstikke leuk. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld een trend om zelf een bank te maken van pallets. Heel eenvoudig en superleuk! Door er leuke palletkussens bij te kopen creëer je een enorm gezellige zithoek. Hang er een stijlvolle schaduwdoek boven en je zithoek is helemaal compleet. Jij bent helemaal klaar voor de zomer!

Welke trend gaan wij zeker terugzien in jouw tuin deze zomer?

Geef een antwoord