Interieur

Trendy wanddecoratie: de wereldkaart

Een trend in het interieur die we de laatste tijd veel zien is de wereldkaart. Wereldkaarten zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar, waardoor je voor elke inrichting wel een passende wereldkaart kan vinden. Daarnaast roept deze wanddecoratie veel herinneringen op en zorgt deze ervoor dat je heerlijk kan wegdromen over je volgende reis. Is deze hippe wanddecoratie iets voor jou? Lees dan hier verder.

Houten wereldkaarten

De wereldkaart voor aan de muur is in diverse materialen verkrijgbaar. Je kan bijvoorbeeld denken aan canvas, aluminium of glas. Daarnaast is een wereldkaart op hout ook erg populair. Het heeft een landelijke en stoere uitstraling. De houten wereldkaart wanddecoratie van WORLDofART is voorzien van een unieke stenen toplaag. Het minimalistische ontwerp en de kunstzinnige beschilderingen maken de WORDofART houten wereldkaarten erg uniek. De houten wereldkaarten zijn te bestellen in 2 modellen, CLASSIC en PANORAMA en in 12 afmetingen. Verder kan je kiezen voor ingegraveerde landsgrenzen en voor een metalen tussenlaag. Zo kan je de wereldkaart extra persoonlijk maken met pinpoint magneten. Wil je meer weten over de houten wereldkaart? Kijk op Worldofart.nl en neem contact op.

Grote wereldkaarten

Voor iedereen die opzoek is naar een echte eye catcher op de muur is een grote wereldkaart perfect. Zo’n grote wereldkaart kan de complete muur vullen. Een hele wand bedekken met een wereldkaart klinkt misschien een beetje overdreven maar het resultaat kan heel gaaf zijn. Vooral als je interieur wat rustiger is of als je voor een industriële look wil gaan is een wereldkaart van hout perfect voor in de woonkamer, keuken of studeerkamer.

Wereldkaart in de kinderkamer

Voor kinderen is een wereldkaart ook erg leuk. Zo herkennen ze verschillende werelddelen en kan je uitleggen waar op de wereld je ergens woont of waar je met het vliegtuig op vakantie gaat. Als de kinderkamer in zwart-wit is, is een kleinere houten wereldkaart perfect.