Interieur

Schapenvachten van eigen schapen in schapenschuur en op de markt

Schapenvacht24.nl verkoopt schapenvachten en schapenvlees op de markt en in de schapenschuur te Elst (U). Cathy, Lex of Nicole helpen u met veel plezier.

Schapen geselecteerd op vlees en vacht

Wij slachten zelf en de schapen lopen in Lith aan de Maas. Wekelijks slachten wij zelf en kijken met een schuin oog naar de schapenvacht. Dikke schapenvachten leggen wij aan de kant en worden vervaardigd tot een schitterend product.

Woning opfleuren met schitterende schapenvachten

Decoratieve schapenvachten van de hoogste kwaliteit kan u uitzoeken zodat het lijkt of uw hele huis gemoderniseerd is. Wij verkopen geen schapenvachten online. 

Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal en zijn specifieke kleur. Ook de glans van een schapenvacht verschilt erg per vacht.

Geen enkel schapenvacht is het zelfde

Legt u 10 witte schapenvachten naast elkaar dan zal u zien dat ze alle 10 een andere kleur hebben. Geen enkel schapenvacht heeft dezelfde kleur. Op een foto kan u echt geen schapenvacht uitzoeken, u zal zien dat de vacht vaak kleiner en dunner is dan verwacht.

Waarom zijn onze schapenvachten mooi en dik?

Schapen grazen de hele dag langs de Maas en worden bijgevoerd. Door de rust en het goede eten heb je op een gegeven moment een fantastisch stukje vlees. Vachten hebben een geweldige dikke kwaliteit waardoor je levenslang van een schapenvacht kan genieten.

Waar kan ik schapenvachten kopen?

Er zijn 6 mogelijkheden waar u terecht kan voor een schapenvacht.

 1. In onze schapenschuur op afspraak in Elst, 7 dagen per week
 2. Dinsdag op de markt in Veenendaal tot 12.00 uur
 3. Woensdag op de markt te Wageningen tot 12.30 uur
 4. Donderdag in Rhenen tot 12.00 uur
 5. Vrijdag in Bennekom tot 12.00 uur
 6. Zaterdag Wageningen tot 16.00 uur.

Waar worden schapenvachten voor gebruikt?

Schapenvacht wordt gebruikt voor:

 • Over de bank of stoel
 • Op de grond voor de kachel
 • In de badkamer
 • Voor op commode baby
 • In de kinderwagen of zitje baby
 • In bed voor doorliggen
 • Naast het bed
 • Decoratief liggend in de kamer

Dit is een kleine selectie weergave wat klanten doen met een schapenvacht.

Schapenvacht is lastig kiezen

Klanten hebben altijd een kleur schapenvacht in gedachten als zij hier komen in de schapenschuur of op de markt. Ik ga u vertellen dat nog nooit iemand naar huis is gegaan met de vacht die ze in gedachten hadden.

Altijd zien mensen andere vachten die net wat breder zijn met meer glans. Komen klanten met 2 personen dan wordt het een lastig verhaal. Schapenvacht is persoonlijk, met name de glans en het hoogpolige karakter van de schapenvellen is doorslaggevend.

Schapenvacht kleuren onbegrensd

Schapenvacht kopen betekent dat u moet kiezen uit duizenden kleuren. Vaak worden wij gebeld of er witte vachten zijn. Meestal zeggen wij: Ja hoor 300 soorten witte schapenvachten hebben wij. Dit is niet overdreven, wij denken dat er een slordige 700 kleuren wit bestaan.

Schapenvacht24.nl voor schapenvacht van eigen vee

Schapenvacht zoeken? Kom gezellig langs op de markt of maak een afspraak voor de schapenschuur van schapenvacht24.nl van Cathy.