InterieurWonen

Meubels om de perfecte loungehoek in te richten

Wanneer je een ruime woonkamer hebt, dan kan je hier veel kanten mee op. Zo kan je er logischerwijs voor kiezen om er een echte loungehoek neer te zetten. Hier kan je lekker neerploffen en even een boek lezen of gewoon kletsen met vrienden of familie. Het belangrijkste hierin is natuurlijk om comfortabele loungemeubels aan te schaffen, maar het is natuurlijk veel beter als deze meubels ook nog eens een lust voor het oog zijn. Dit kan een uitdaging zijn, maar er zijn ook voldoende meubels die mooi én comfortabel zijn.

Zitzakken

Het ultieme loungemeubel is natuurlijk de zitzak. Deze kan je op verschillende manieren gebruiken om op te gaan zitten en kan je dus altijd zo aanpassen dat je comfortabel zit. Ook is het voordeel van een zitzak dat je deze perfect kan afstemmen op de rest van je interieur. Zitzakken zijn er namelijk in alle kleuren, formaten en materialen. Op webwinkels als Zitzakkenstore.nl kan je veel verschillende zitzakken vinden of zelfs eentje helemaal naar wens laten bedrukken.

Chaise longue

Een chaise longue, oftewel een longchair, is een loungemeubel bij uitstek. Tegenwoordig wordt dit meubel vaak gecombineerd met een bank, zodat je een soort van hoekbank creëert. Toch is een chaise longue an sich al een super mooi en comfortabel loungemeubel. Ook chaise longues zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten. Altijd de juiste voor jouw interieur dus!

Ligstoelen

Wanneer je toch op zoek bent naar iets wat meer gericht is op liggend loungen, dan is een ligstoel wellicht iets voor jouw loungehoek. Ligstoelen zijn aangepast op de ergonomie van een liggend lichaam en zijn daarom erg comfortabel wanneer je erop gaat liggen. Vaak wordt dit gezien als een meubel voor in de tuin, maar er zijn ook talloze lederen en stoffen ligstoelen die binnenshuis erg mooi kunnen zijn.

Wil je meer interieurtips? Kijk dan eens op huisentuincomfort.nl

Geef een antwoord