Interieur

De eetkamer trend van 2020

Hij is niet meer weg te denken uit de meeste huishoudens; de ronde eettafel! Ronde eettafels zijn eetkamer trend van 2020. Of de eettafel nu in de keuken of woonkamer staat, het is dé plek voor een moment van samen zijn. Een ronde eettafel is erg praktisch en gemakkelijk te stijlen in elk interieur. Kies jij voor een ronde eettafel om de kamer dat extra beetje gezelligheid te geven? Wij vertellen je waarom een ronde eettafel het sfeervolle middelpunt van je huis kan zijn!

Even echt samenzijn aan de eettafel

Eten is niet alleen een standaard levensbehoefte, tegenwoordig is eten ook een groot deel van ons sociale leven. Daarom is het belangrijk om voor een geschikte eettafel te kiezen. Een ronde eettafel is stukken gezelliger dan een rechthoekige tafel. Zo zit je op een spelletjes-of borrelavond met vrienden of familie gezellig bij elkaar en heb je contact met iedereen. De ronde eettafel maakt dat het knusser wordt aan tafel waardoor je echt even samen kunt zijn!

Ruimtebesparend en kindvriendelijk

Een ronde eettafel heeft een aantal voordelen ten opzichte van een rechthoekige tafel.

Wanneer je een kleinere woning hebt is een ronde eettafel perfect voor jou! De eettafel neemt minder ruimte in beslag waardoor de ruimte een stuk groter oogt. Je kunt gemakkelijk stoelen bij schuiven, wat meer zitplek creëert! Daarnaast is een ronde eettafel ook kindvriendelijk. Zo kunnen kinderen zich namelijk niet stoten aan de hoeken van de tafel!

Een ronde eettafel voor elk interieur

Net als bij de keuze voor de rest van je meubels in huis, zijn er bij ronde eettafels ontelbaar veel mogelijkheden in materialen, kleuren en stijlen. De uitstraling van je ronde eettafel bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in het huis. Let er bij de keuze van je ronde eettafel  wel op dat deze past bij jouw woonstijl. Ben je gek op een industriële sfeer in huis? Dan past een zwarte ronde eettafel met een metalen onderstel perfect in jouw eethoek!

Wat je woonstijl ook is: er is altijd een ronde eettafel die past bij jouw wensen.