Inspiratie

Wat kan je allemaal maken met kralen?

Vaak denk je bij het woord kralen al gelijk aan sieraden maar naast de sieraden kun je nog veel meer met kralen doen! Je kan allerlei accessoires versieren met kralen binnen het huis denk hierbij aan een bloempot of een raamhanger. Maar wat kan je nou allemaal nog met kralen doen?

Sieraden

Om te beginnen zullen we het natuurlijk hebben over sieraden. Kralen worden waarschijnlijk door de meeste mensen hiervoor gebruikt. Zo kan je leuke armbandjes of kettingen maken van kralen. Een voordeel hiervan is dat kralen niet zo duur zijn en daarnaast zijn ze best stevig en kunnen ze tegen vocht (kunststof kralen). Kralen hoeven niet zo duur te zijn want wanneer je ze bijvoorbeeld bij een kralen groothandel in grote aantallen koopt ben je vaak erg voordelig uit.

Sleutelhangers

Kralen kun je ook gebruiken om je sleutelhanger of tassenhanger mee te versieren. Vaak zien sleutelhangers er erg saai uit en deze kunnen dan ook wel wat aanvulling gebruiken! Wat leuk is dat je zelf de kleurencombinatie kan bepalen en natuurlijk de grootte van de sleutelhanger. Dus je kan het zelf zo gek maken als je wilt! Ook is het leuk om een sleutelhanger aan je spiegel of kast te hangen, zo fleur je je huis weer een beetje op!

Boekenlegger

Een ander leuk item dat je kan maken van kralen zijn boekenleggers. Deze hebben maar weinig kralen nodig en dus kost het ook niet veel tijd. Terwijl zo’n boekenlegger wel ontzettend handig is!

Bloempotten versieren

Ook kan je die saaie bloempot uit de tui opvrolijken met kralen. Wanneer je je bloempot een beetje beu bent hoef je nog niet gelijk een nieuwe te kopen wanneer je namelijk wat leuke kralen erop plakt, ziet het er vaak al een stuk leuker uit. Daarnaast kan je de kralen er ook nog eens afhalen wanneer je maar wilt. Het hoeft natuurlijk niet alleen met bloempotten, je kunt alle accessoires in je huis opleuken met kralen. Creëer een leuke Ibiza look in je tuin!

Telefoonhoesje versieren

Verder is het ook leuk om je eigen telefoonhoesje een uniek design te geven! Je ziet namelijk niet veel telefoonhoesjes voorbij komen die zelf zijn versierd door kralen.

Riem versieren

Ten slotte kan je ook nog je riem versieren d.m.v. kralen & steentjes. Dit ziet erg leuk en uniek uit! En hoe leuk is het als je zelf kan zeggen dat jij deze riem hebt gemaakt.

Geef een antwoord