Inspiratie

3 meubelstukken die niet mogen ontbreken in je tuin!

Het wordt weer zomer en dat betekent ultiem genieten van het lekkere weer, maar hoe? Wij hebben in dit artikel de 3 meubelstukken die niet mogen ontbreken in jouw tuin. Deze meubelstukken zorgen ervoor dat je de zomer 100% kunt genieten. Hopelijk heb je iets aan deze tips en kan ook jij deze zomer jezelf vermaken met het warme zomerweer, veel leesplezier!

Een comfortabele ligbed

Lekker genieten van het zonnetje door even te gaan liggen op een ligbed. Het is altijd fijn om even uit te rusten of om een lekker kleurtje te krijgen. Met een ligbed geniet je optimaal van de zon. Je kunt er ook een bijzettafeltje bijkopen als je gemakkelijk je spullen ergens kwijt wilt.

Een verkoelende parasol

Wil je een plekje uit de zon en in de schaduw hebben, dan is een parasol natuurlijk ideaal. Ook moet je er rekening mee houden dat je niet te lang in de zon blijft, dit heeft namelijk redelijk erge nadelen op je gezondheid. Als je namelijk te lang in de zon blijft, is er een grote kans dat je huid verbrandt. Wanneer je huid verbrandt kun je ook blaren krijgen of koorts oplopen. Ook vervelt je huid als je verbrandt, wat je natuurlijk niet wilt hebben. De tip is dus om jezelf goed in te smeren met zonnebrand! Maar onthoudt ook goed dat zonnebrand niet alles tegenhoudt en dat wanneer je te lang in de zon blijft, de kans op huidveroudering en huidkanker groter is. Zorg er dus voor dat je jezelf goed insmeert en dat je niet te lang in de zon blijft.

Een relaxte hangmat

Een hangmat zorgt ervoor dat je altijd een fijne plek hebt waar je even kunt relaxen of misschien zelfs wel even lekker bij kunt slapen. Niet alleen is een hangmat daarom fijn, het schijnt ook gezondheidsvoordelen te hebben. Zo creëer je een goede lighouding in een hangmat en er zijn geen drukpunten in je lichaam wanneer je er in ligt, waardoor je ook minder snel last krijgt van je rug. Ook is er onderzocht dat je sneller in een hangmat in slaap valt dan in een normaal bed, dit komt mede door het lichte schommelen van de hangmat wanneer je beetjes beweegt. Ook is een hangmat een goede plek waar kinderen hun energie hier kwijt kunnen.

Geef een antwoord