BadkamerInspiratie

de badkamertrends voor 2019!

inspiratie badkamer

Heb je komend jaar een badkamerverbouwing op de planning staan? Of zoekt u een manier om zonder te verbouwen je badkamer een vernieuwde look te geven? Wij inspireren je graag met de badkamertrends voor 2019!

Zwart sanitair

Bij het kiezen van sanitair is het belangrijk om te letten op de vorm en functionaliteit. Over het algemeen gingen voorheen veel mensen voor een zilveren kraan. Echter is misschien wel dé trend voor komend jaar zwart sanitair. Veel mensen kiezen voor nieuwe wastafel-, douche- en badkranen in het zwart uitgevoerd. Zwart sanitair zorgt voor contrast en ziet er enorm stijlvol uit.

Barrièrevrije douches

Inloopdouches zijn afgelopen jaar al steeds populairder geworden. Dit zijn douches zonder opstapje of drempel. Inloopdouches zijn erg populair door het praktische aspect én de strakke uitstraling. Onze verwachting is dat we in 2019 steeds vaker een stijlvolle en unieke afwerking van de doucheafvoer zien.

Waterdicht behang

Bij een badkamer wordt er veelal gedacht aan tegels, echter is waterdicht behang in opkomst. Waterdicht behang is verkrijgbaar in allerlei stijlen, zo is er voor iedere badkamer wel een passend behang te vinden.

Sunshower

Genieten van de zon onder de douche? Dat is mogelijk met een Sunshower. Dit is een douche met ingebouwd infrarood licht, wat ervoor zorgt dat je kan zonnen tijdens het douchen. Dat is nog eens genieten! Het infrarood licht zorgt voor een gezonde teint, is gezond voor je lichaam en laat je ontspannen onder de douche. Bij het verbouwen van je badkamer in 2019 mag een sunshower in je nieuwe badkamer ab-so-luut niet ontbreken!

Designradiatoren

Ouderwetse radiatoren zijn vaak erg stoffig en zien er niet bepaald stijlvol uit. Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan designradiatoren. Deze radiatoren zijn niet langer meer een doorn in het oog op de badkamer. Sterker nog, ze zorgen voor een meer stijlvolle uitstraling van je badkamer!

Geef een antwoord