Algemeen

Welke raamdecoraties zijn geschikt voor de keuken? 

Welke raamdecoraties zijn geschikt voor de keuken? 

Ramen, zijn in ieder huis aanwezig. Ze zorgen voor de connectie tussen binnen en buiten. Maar het is niet altijd gewenst dat iedere voorbijganger gemakkelijk binnen kan kijken als je staat te koken of de zon die onbeschermd naar binnen straalt tijdens het ontbijt. Raamdecoraties zijn hiervoor de oplossing. Er zijn talloze mogelijkheden aan raamdecoraties, hierdoor zien de meeste mensen door de bomen het bos niet meer. Daarnaast is niet iedere raamdecoratie geschikt voor in de keuken, buiten de looks is natuurlijk de functionaliteit en de kwaliteit zeer belangrijk. Daarom helpen we je een handje op weg om de juiste raamdecoratievoor jou keuken te vinden;

Functionaliteit

Ga voor jezelf na wat de functie van je nieuwe raamdecoratie moet zijn. Wil je de ruimte compleet kunnen verduisteren? Wil je privacy en zelf het lichtinval bepalen? Wil je raambekleding met een transparantie erin? Ga je voor raamdecoratie die gemakkelijk schoon te maken is?
Het komt ook vaak voor dat het keukenraam vlak bij het fornuis zit. Ik hoor je al denken, als er vet spettert tijdens het koken is mijn hele raamdecoratie vies! Geen zorgen. Dé uitkomst daarvoor zijn plisségordijnen in Top down Bottom up uitvoering. Schuif de onderkant van het plisségordijn naar boven zodat viezigheid het gordijn niet kan bereiken!

Uitstraling

Houten jaloezieën zijn een enorme trend de afgelopen tijd. Ze zijn zo populair doordat ze goed bij iedere interieurstijl passen en vooral bij de laatste trends! Daarnaast zijn ze goed schoon te houden met een klamme doek en ideaal voor de keukenramen. Je verstelt ze erg makkelijk, dit is zodat er voldoende licht binnenvalt. ’s Avonds sluit je de lamellen en hierdoor kun je eten zonder enige inkijk van de buren of anderen. Verder kun je gaan voor Lamellenin de keuken. Deze zorgen namelijk voor een hele zakelijke look of juist een strakke sfeer. Lamellen zijn bijna altijd in elke ruimte toe te passen en dus ook zeker weten in de keuken!

Afmetingen

Het is belangrijk om de juiste maten te hebben voordat je raamdecoratie voor de keuken koopt. De eerste stap voor het inmeten is zorgen voor een rolmaat die lang genoeg is. Het inmeten wordt vaak nog als lastig ervaren. Veneta.com zorgt ervoor dat meten juist niet lastig is! Met hun unieke meetverzekering gaat meten nooit meer fout. Klopt de afmeting van je raambekleding toch niet? Dan ontvang je gratis een nieuw product met wel de juiste maten.

Geef een antwoord