AlgemeenWonen

Wat is een slimme deurbel?

slimme deurbelslimme deurbel

Om de veiligheid in en rond het huis te vergroten zijn er vele oplossingen. Een daarvan is de slimme deurbel. Via een app op je mobiele telefoon krijg je een bericht als er iemand aan je deur aanbelt. Met de geïntegreerde camera ontvang je op jouw smartphone live-beelden van iedereen die aanbelt. Op iedere bezoeker kan je eenvoudig reageren en ze te woord staan of negeren, zonder de voordeur te openen. Heb je geen zin in verkopers aan de deur? Je kan via de microfoon aangeven geen interesse te hebben.

Heb je de bezorger van je pakketje gemist? Of test iemand je deurbel om te controleren of je niet thuis bent? Hoor altijd en overal je deurbel. Ook als je op vakantie bent. Je kan de persoon aan de voordeur gewoon te woord staan, zo lijkt het alsof je gewoon thuis bent en hiermee schrik je de inbrekers ook af. Maak afspraken met de buren die voor een gesloten deur staan of laat je pakketje ergens anders bezorgen als jij niet thuis bent.

De mogelijkheden
Dankzij een slimme deurbel maak je jouw buurt veiliger, voor jezelf en anderen. De deurbel staat dag en nacht voor je klaar met live stream beelden. Wanneer iemand aanbelt, kan je een vooraf opgenomen boodschap laten afspelen of zelf spreken tegen de microfoon. De draadloze deurbellen hebben een strak, tijdloos design waardoor het gemakkelijk de huidige deurbel kan vervangen.

Advies over de slimme deurbel
Er is ongelooflijk veel keus op het gebied van slimme deurbellen. Deurbellen met camera of juist niet, een klein of groot formaat. Een goedkoop of zeer prijzig model. De eigenschappen van het product zijn goede uitgangspunten om met elkaar te vergelijken, voordat je een slimme deurbel gaat kopen.  

  • Camera resolutie ; Hoe beter deze is, hoe beter je de persoon kan zien die voor je deur staat.
  • Intercom functie; op deze manier kun je iemand toespreken als die voor je deur staat.
  • Voedingstype;
  • Sluit je de deurbel aan op het netstroom met adapter of met batterijen.
  • Bewegingssensor;
  • Met een sensor detecteer je bewegingen voor je deur, voordat er iemand aanbelt. Om ongewenst bezoek te voorkomen.

Een aanrader
Wil je graag weten wie er voor je deur staat? Met de Ring V2 video deurbel heb je een geweldige bewakingscamera. De camera beschikt over 1080p HD-beelden en video, dankzij het infrarood nachtzicht en gezichtsveld van 160 °. De beelden kan je ontvangen op je pc, smartphone of tablet. De ring deurbel is uitgerust met een microfoon en luidspreker. Zelfs beschikt de deurbel over ruisonderdrukking, zodat je bezoekers prima kan verstaan. Een ring deurbel weet altijd wat er thuis gebeurt. Het is namelijk meer dan een deurbel. Goed om te weten; voor het goed functioneren is een goed, stabiel wifi- netwerk van belang.

Geef een antwoord