Algemeen

Perfecte nachtrust op een waterbed.

waterbedwaterbed

Heb je het gevoel dat je na een nacht slapen nog niet voldoende uitgerust bent? Of heb je in de verkeerde houding geslapen waardoor je de volgende ochtend pijn voelt in je nek of schouders? Dit zijn kenmerken van een oud matras die geen ondersteuning meer biedt of een doorgezakte bedbodem. Wordt anders wakker op een waterbed. Ontdek de vele mogelijkheden en of het iets voor jou is. 

Ontwerp je eigen droomwaterbed
Het aanbod is zeer diverse, waardoor er van alles mogelijk is qua stijl, inrichting en persoonlijke wensen. Bij silvanowaterbedden zijn de waterbedden verkrijgbaar in de soft en hardside variant met 2 soorten vinyl.

Bij een softside waterbed zijn de zijkanten heerlijk zacht, omhult met een stevige laag polyetherschuim voor de stevigheid. Een hardside bed is eigenlijk een waterzak die op zijn plaatst wordt gehouden door een (houten) ledikant. De harde zijkanten zorgen voor stevigheid maar zijn minder comfortabel bij het in- en uitstappen.

De pluspunten

Op een waterbed wordt je lichaam volledig ondersteund, op de best mogelijke manier. Je hebt een betere slaaphouding waardoor je elke dag uitgerust wakker wordt. Het is hygiënischer omdat er geen stof en bacteriën op het matras aanwezig zijn en zelfs algen krijgen geen kans. Het slaapoppervlak blijft schoon en fris door slechts een toevoeging van de conditioner.

  • Langere levensduur  

Een watermatras gaat 15 tot 20 jaar mee. Bij een gewoon matras is dit maar 10 jaar.

Je kiest dus voor optimale slaapcomfort en duurzaamheid.

  • Eenvoudig te onderhouden

Het watermatras is gemakkelijk met een vinylreiniger schoon te maken, voeg per half jaar slechts één flesje conditioner toe aan het water.

Goed om te weten

De watermatrassen zijn te verkrijgen als ongestabiliseerd waterbed, waarbij het water de volledige bewegingsvrijheid heeft. Bij een gestabiliseerd waterbed krijgt het water bijna geen bewegingsvrijheid, zo lig je sneller in de juiste houding.

Blijf je dromen of wordt een passend waterbed toch werkelijkheid? Het is mogelijk om een kijkje te nemen in de showroom. Laat je vrijblijvend adviseren!

Geef een antwoord