Algemeen

Enorme reislust? Breng het in kaart, op de houten wereldkaart.

wereldkaart

Roadtrippen door Marokko of bungeejumpen in Nieuw Zeeland. Gaat jouw reis bucketlist ook verder dan alleen een aantal landen in Europa? Wil je de adembenemende schoonheid van de wereld ontdekken? Hoe leuk is het dan om een wereldkaart op te hangen in je woon of slaapkamer?  Dan kan je heerlijk dagdromen over je volgende bestemming of je vrienden vertellen over jouw unieke wereldreis van afgelopen maand. Het verzekert je van een prachtige wand en indrukwekkende verhalen, die nog lang bij je zullen blijven.

Echte gespreksstarters

De steigerhout schilderijen van Schilderijenshop zijn uniek en modern. Ze geven het huis sfeer, kleur en een huiselijk gevoel. Een houten wereldkaart is zowel educatief voor kinderen om hun typografie te testen als dat het inspirerend is voor volwassenen. Het zorgt voor een leuk onderwerp op een bezoek of een feest. Want de wereld, wekt herinneringen op bij de familie. Of het nu een prachtige gezinsvakantie in Italië was of een vakantiehuis in Duitsland, waar jullie jaarlijks samenkomen. Gegarandeerd dat er over gesproken word, het is kunst in huis met een betekenis.

Vanaf de bank

Maar in plaats van dat je elke avond standaard naar de tv kijkt na een feest of een lange werkdag, kan jij nu ook de hele wereld overzien vanuit je bank of in bed. Met je laptop op je schoot ga je jezelf verdiepen in de landen die zeker nog op je bezoekerslijstje staan. En kijkend naar de houten wereldkaart, borrelt er genoeg interesse en verlangen op om deze prachtige reis te boeken. Want jij, wereldreiger. Jij bent nog lang niet klaar met het ontdekken van de wereld.

Een wereldkaart is echte blikkenvanger voor in je interieur, of je nu veel reist of niet. De wereld is groots, mysterieus en zo indrukwekkend, daar kan je van blijven genieten. Ben je nu al weg van de wereldkaart, maar wil je deze liever niet op hout hebben? Geen probleem, ze zijn ook verkrijgbaar op andere materialen. Zodat er voor ieder wat wils is.

Geef een antwoord