AlgemeenInterieur

Een nieuw interieur

Het is leuk en spannend om je interieur jaarlijks aan te passen. Je kunt creatief zijn met verschillende soorten kleuren, materialen, vormen en meer. Bovendien hoef je bij het aanpassen van je interieur absoluut niet een fortuin te betalen of wekenlang bezig te zijn! Ben jij je saaie en gewoonlijke interieur beu? Lees dan snel verder!

De laatste trends

Ja, iedereen is dol op een Scandinavisch interieur. Zoals gewoonlijk blijft deze trend elk jaar bestaan. Deze strakke, moderne en sfeervolle interieurstijl is erg bekend op het gebied van wonen en interieur. Probeer meer met contrasten te werken d.m.v. verscheidene materialen te combinenen. Hierdoor creëer je niet alleen diepte, maar maak jij je interieur ook meer levendig. Een andere trend is het combineren van diverse vormen. Denk hierbij aan rechte meubels gecombineerd met ronde meubels. Durf jij écht uit je schulp te kruipen? Dan kan jij losgaan met het gebruiken van verschillende soorten kleuren! Van koraalroze tot kobaltblauw: you name it! Het spelen met kleuren laat zien hoe creatief je werkelijk bent, zorgt voor een eigen stijl en creëert een fantastische ambiance!

Een hoekbank

Ja, een hoekbank is anno 2019 niet te missen in menig interieur. Hoekbanken zorgen voor een strakke, tijdloze en sfeervolle ambiance in je huis. Overigens kan je bij banken ook spelen met diverse soorten materialen, kleuren en vormen. 2019 staat in het teken van kleuren en gedurfde combinaties. Denk bijvoorbeeld aan fluweel, of leren hoekbanken. Een aantal van de meest opvallende kleuren wat betreft banken die we vaker terug blijven zien in 2019 zijn: okergeel, donkergroen, goud, bordeaux rood, poederroze, kobaltblauw, antraciet, en donkerbruin. Dus, trek jij de stoute schoenen alvast aan? 

Een gietvloer

Ben jij die laminaat of tapijt ook zó beu? Wij hebben de oplossing: een gietvloer! Ja, gietvloeren of epoxyvloeren zijn niet meer weg te denken. Deze vloer past echt binnen elk interieur, en kan je aanleggen in héél veel kleuren. Overigens brengt het enorm veel voordelen met zich mee. De vloeren zijn waterdicht, waardoor je het in het hele huis (inclusief badkamer) kunt aanleggen. Irriteer jij je mateloos aan moeilijk verwijderbare vlekken op het laminaat of tapijt? Bij deze vloer heb je dit probleem niet, en zijn vlekken makkelijk verwijderbaar. De vloer is overigens ‘warmer’, dan laminaat en kan je eventueel combineren met vloerverwarming indien gewenst. Verder is de vloer geluidsdempend, waardoor jij of je buren geen last ervaren van overmatig geluidsoverlast. Dus, wil je dit dit jaar echt opvallen en je interieur aanpassen? Dan is een gietvl0er voor in je interieur een fantastisch idee!

Geef een antwoord