AlgemeenInterieurSlaapkamer

Een kledingkast op maat laten maken?

Kledingkast op maatKledingkast op maat

Ben jij ook zo klaar met die standaard kledingkasten en wil je eens echt wat unieks de slaapkamer inhalen? Dan is een kledingkast op maat wat voor jou! Op maat gemaakte slaapkamerkasten kunnen een unieke toevoeging zijn aan je slaapkamerinterieur. Zo heb je een kledingkast die niet alleen volledig op jouw wensen afgestemd is, maar ook nog eens nérgens anders te verkrijgen is. Men besteed erg veel aandacht aan het inrichten van het huis. Echter blijft de slaapkamer vaak achter. Doe jouw slaapkamer (en jezelf) niet tekort en stel vandaag nog jouw kledingkast op maat samen!

Diverse maten en afmetingen

Eén van de grootste voordelen van een kledingkast op maat is toch wel dat je zelf volledig bepaalt hoe de kledingkast eruit komt te zien. Niet alleen qua uitstraling, maar ook qua maten en afmeting. Heb je dus niet enorm veel ruimte in je slaapkamer en hoef je alleen je eigen kleding in de kast te hangen? Dan is in de meeste gevallen een kledingkast van zo’n 100cm breed voldoende. Ben je met meerdere personen of heb je veel ruimte? Dan kan je het zo gek maken als je wilt, kies bijvoorbeeld voor een breedte van 400cm.

Heb je helaas niet zoveel ruimte, maar moet je toch kleding voor 2 of 3 personen kwijt? Dan zou een op maat gemaakte hoekkast de oplossing kunnen bieden! Deze plaats je waar twee muren samenkomen, zodat je niet 300cm nodig hebt aan één kant maar 150cm aan beide kanten.

Ruim materialen- en kleurenaanbod

Door de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van materialen en kleuren kan je heel wat kanten op. Je kan ervoor kiezen om de kledingkast te laten aansluiten bij je huidige interieur, maar je kunt er ook een echte eyecatcher van maken door compleet een andere weg in te slaan. Combineer natuurlijke materialen (hout) en kleuren (lichtbruin) voor een Scandinavische/landelijke look. Of kies juist voor donkere materialen (metaal/ijzer) en kleuren (grijs/zwart) om er een industriële kledingkast van te maken.

Kastinterieur op basis van je eigen stijl

Als kers op de taart is het bij een kledingkast op maat ook nog eens mogelijk om het interieur van de kast aan te passen. Ja, je leest het goed! Niet overbodig veel legplanken, terwijl jij alleen maar blouses en rokjes draagt. Pas de interne indeling van de kledingkast aan naar jouw eigen (en mogelijk die van je partner) kledingstijl en maak optimaal gebruik van elke centimeter!

Geef een antwoord