InterieurWonen

4 redenen waarom u in 2019 moet kiezen voor meubelen van woonloods.com

4 redenen waarom u in 2019 moet kiezen voor meubelen van woonloods.com

Of u nu net een huis gekocht heeft en voor het eerst meubels gaat kopen, toe bent aan een ander interieur met nieuwe meubels of uw huidige meubels wilt voorzien van een andere stof, alles is mogelijk bij woonloods.com! Wij zijn een meubelwinkel met een online webshop, maar ook met een fysieke winkel gevestigd in Dongen geopend van woensdag tot en met zondag. U zal zich vast afvragen waarom woonloods.com beter zou zijn dan andere meubelzaken? In onderstaand artikel leest u daar meer over.

1.      Alles onder 1 dak

Bij woonloods vindt u alle meubels onder 1 dak. Ons assortiment bestaat uit leren eetkamerstoelen, houten eettafels, fauteuils, zitbanken en lampen. Voorkom een bezoek aan de woonboulevard waarbij u van een meubelwinkel naar een lampenwinkel loopt. Bij woonloods hebben we alles voor uw interieur onder 1 dak.

2.      Geniet 5 jaar lang onbezorgd van uw aankoop

Bij ons profiteert u van zorgeloos woongenot. Op al onze leren eetkamerstoelen of zitbanken bieden wij maar liefst 5 jaar garantie. Zo kunt u 5 jaar lang onbezorgd genieten van uw aankoop. Woonloods is specialist in leren eetkamerstoelen sinds 2008. Wij hebben een nauwe samenwerking met lederfabrikanten waardoor wij onze stoelen aan kunnen bieden voor een zeer gunstige prijs.

3.      Gratis proefzitten

Woonloods biedt al haar klanten (zowel particulier als zakelijk) de mogelijkheid tot proefzitten op locatie. Wij zijn van mening dat u pas echt kunt zien of een stoel of fauteuil bij uw interieur past, wanneer het bij u in huis staat. Proefzitten werkt als volgt: u kiest maximaal 4 verschillende modellen eetkamerstoelen of een fauteuil. Wij maken samen met u een afspraak over de levering. Vervolgens heft u twee tot drie dagen om de meubelen in uw eigen omgeving te bekijken en uit te proberen. Dit allemaal geheel kosteloos, ideaal toch?

4.      Snelle levering

Bij ons kunt u snel genieten van uw nieuwe meubels. Wij hanteren maximaal 3 weken levertijd op leren eetkamerstoelen en houten eettafels. Onze verlichting en accessoires worden zelfs al binnen 2 dagen geleverd. Voor het bezorgen van de meubels aan huis worden bezorgkosten berekend, afhankelijk van de afstand.

Benieuwd naar ons assortiment? Neem eens een kijkje op www.woonloods.com of breng een bezoekje aan onze showroom in Dongen!

Geef een antwoord