Wonen

Druk gehad? Tips voor een comfy chillavond

We willen een goede baan, een mooi uiterlijk en een perfecte relatie. Oja, en ook nog gezond leven en een goede moeder zijn. Daarnaast hebben we nog allemaal sociale verplichtingen terwijl het volgende deel van je Netflix serie al twee weken op je wacht. Als je dit herkent is het écht tijd voor een comfortabele chillavond. Door de dagelijkse hectiek weten we soms helemaal niet meer hoe we moeten ontspannen. Daarom hier wat simpele tips voor een relaxte avond, zodat je er weer helemaal tegenaan kunt.

Kaarsjes & wierook

Als je in een saunacomplex of massagesalon komt is het eerste wat je opvalt: de aromatische geuren & de sfeervolle belichting. Een goede sfeer met kaarslicht en fijne geuren werkt namelijk ontspannend. Koop een hip bord met mooie kaarsen en steek deze aan. Voor een lekker geurtje in jouw woning kun je wierook aansteken, maar ook kiezen voor een aroma diffuser. Dat is een eivormige bol waar je lekker kunt afwisselen met etherische oliën. Kamille, Eucalyptus en Joy werken rustgevend.

Omhul je in de zachtheid van een badjas

Comfort is even belangrijk als het om chillen gaat. Dus omhul je in een zachte badjas. Een fleece badjas is de meest zachte variant en houd je lichaam lekker warm. Je shopt eenvoudig online knuffelzachte badjas in hippe kleurtjes & kekke dessins.

Lekkere hapjes

Als je jouw chill avond doorbrengt met jouw vriend of vriendin kun je kiezen voor lekkere hapjes to share. Deze kun je natuurlijk bij een plaatselijke winkel kopen of zelf maken. Kies voor lichte hapjes zodat je niet met een te vol gevoel op de bank ligt. Denk bijvoorbeeld aan meloen met serranoham, kleine wrapjes, garnalen, stokbroodje of lekkere kipgerechtjes. Er zijn genoeg leuke & healthy recepten te vinden voor overheerlijke tapaatjes.

De één leest liever een boek en de ander gaat liever een avondje Netflixen. Om echt te ontspannen is het advies om wel even af te kicken van  Social Media. Even tijd voor je zelf is helemaal niet verkeerd. Het fenomeen digitaal detoxen is niet voor niets in het leven geroepen.

Relaxen maar!

Geef een antwoord