AlgemeenVerhuizen

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd

Om verspreiding van COVID-19 te verminderen worden we geadviseerd zo veel mogelijk thuis te blijven. De een vind dit heerlijk, de ander vindt dit zonde van zijn tijd. Toch kan het thuis blijven je vele voordelen bieden. Doordat er minder activiteiten zijn gepland blijft er tijd over voor taken waar je eigenlijk nooit aan toe komt. Zoals dat ene kastje nog eens uitzoeken, dat hoekje op zolder nog eens ordenen of die stellingkasten op kantoor opruimen. Wil je de spullen nog niet weg doen, maar weet je ook niet waar je ze moet laten? Dan is een doos op maat de ideale oplossing.

Superdoos maakt goedkoop, makkelijk en snel dozen die perfect passen bij jouw huis. Je kan zelf het doostype kiezen, de afmeting en karton kwaliteit. Daarnaast kan Superdoos direct een prijs berekenen tot 5000 stuks. Als je dan eenmaal de smaak te pakken hebt in je eigen huis, kan je ook meteen aan de slag op kantoor bijvoorbeeld.

Doordat je de doos op maat kan laten maken, verspil je weinig kostbare ruimte. Je begint bij het kiezen van een doostype, bijvoorbeeld de bekende vouwdoos. Daarna bepaal je de gewenste afmeting. Wanneer je deze twee stappen hebt voltooid kan je de kartonkleur en de dikte kiezen. Als je bijvoorbeeld een groot kantoorpand hebt, oogt het veel overzichtelijker en opgeruimder als elke doos hetzelfde is. Als laatste kies je het aantal dozen. Hoe groter het aantal, hoe goedkoper het wordt.

Door dozen op maat te bestellen, wordt er ook weinig karton verspild. Dit maakt de dozen op maat ook veel goedkoper dan standaard dozen. Daarnaast draag je hiermee bij een duurzamere leefomgeving.

Maak je tijd nuttig en begin met ordenen en opruimen van je huis en/of kantoorpand. Stel je doos samen met de dozenconfigurator of neem contact op bij Superdoos. De dozen worden snel geleverd en in Nederland en België is de levering gratis.