Algemeen

Voorspelde tuinmeubeltrends 2021

De wereld is altijd aan het veranderen en steeds worden er nieuwe dingen trendy. Wil jij er snel bij zijn komend jaar?  Houd je dan vast, want wij hebben de tuinmeubeltrends voor 2021 voorspelt! 

De modulaire bank

Stel je voor dat je je lange, luie middagen doorbrengt in een hoek van comfort dat extra gezellig is gemaakt met zachte kussens en luxe meubels. Modulaire banken worden steeds populairder dankzij hun veelzijdigheid en het vermogen om zich aan te passen aan de wensen van de eigenaar. Deze banken bestaan namelijk uit verschillende stukken. Deze stukken belichamen de samensmelting van functionaliteit en stijl. Doordat er steeds nieuwe ontwerpen komen gaat de meubelindustrie voor modulaire banken snel vooruit. Om deze reden wordt voorspelt dat de modulaire bank helemaal in gaat komen in 2021.  

Kunststof tuinmeubelen 

Het nadeel van veel mooie tuinmeubelen is dat ze het niet veel winters overleven. De winter is altijd dat tijd waarin de kwaliteit van een meubel ziet kelderen en waar de levensduur drastisch daalt. Dit is vooral met houten meubelen die kunnen gaan rotten en schimmelen, maar ook bij metalen meubelen die kunnen gaan roesten. Het is daarom aan te raden deze meubelen elke winter goed te bedekken of zelfs binnen te zetten. Maar dit is altijd zo’n gedoe. Omdat mensen tegenwoordig steeds meer waarde hechten aan gemak zullen kunststof tuinmeubelen in 2021 door het dak heen gaan schieten. Kunststof is zo gemaakt dat het niet kan rotten of roesten. Het materiaal wordt niet aangetast door het weer en kan hierdoor zonder problemen heel de winter buiten blijven staan. Hierdoor hebben kunststof tuinmeubelen een hele lange levensduur. 

Kleurrijke accessoires 

Je vraagt je misschien af wat de beste kleur is voor tuinmeubilair en ik ben hier om je te vertellen dat neutrale tinten tijdloos zijn en een elegante basis vormen voor de ruimte, waardoor het gemakkelijker wordt om het uiterlijk elk seizoen te veranderen. Om veilig te spelen, kan je grote meubels zoals een tafel op bank in gedempte kleuren houden. Hierdoor kan je een vleugje kleur met accessoires zoals kussens introduceren.