Tuin

Zit je te denken aan een renovatie van de tuin? Schakel een hovenier ‘t Gooi in!

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een tuin wanneer ze op huizenjacht gaan. Dit kan je veel meer vrijheid geven. Wil je in de zomer lekker op een bankje zitten met een drankje? Dat kan wanneer je een tuin hebt. 

De mooiste tuinen vind je zonder twijfel in de omgeving van ‘t Gooi. Net zoals de huizen daar, zijn de tuinen enorm imposant en indrukwekkend groot. Ook zien ze er allemaal altijd perfect bijgehouden uit.

Maar niet iedereen heeft hier evenveel zin in en tijd voor. Ook kan je de manier waarop de tuin eruit ziet na een tijdje saai gaan vinden. Dan is het tijd voor een renovatie! Hoe pak je dit aan? En hoe zorg je ervoor dat jouw tuin goed onderhouden wordt? Hier kan een hovenier ‘t Gooi bij helpen.

Wat doen hoveniers?

Wanneer er een tuin wordt aangelegd, is een hovenier hier meestal verantwoordelijk voor. Hij of zij zorgt dat de bloemen, planten en andere toevoegingen op een nette manier vormgegeven worden, naar wensen van de eigenaar natuurlijk. 

Hoveniers hebben veel verstand van planten. Ze weten precies welke zorg bepaalde bomen of bloemen nodig hebben en kunnen jou helpen door advies te geven hierover. Wanneer het aankomt op onderhoud, kan een hovenier ‘t Gooi ervoor zorgen dat alle struiken en planten bijgeknipt kunnen worden, dat het gras gemaaid wordt en dat bomen getrimt worden. 

Ontwerp jouw droomtuin samen met een hovenier ‘t Gooi

Oke, nu weet je dus wat een hovenier allemaal voor werkzaamheden uitvoert. Maar wist je dat naast het aanleggen en onderhouden van jouw tuin, een hovenier ook kan helpen met het ontwerp hiervan? Als je zit te denken aan een renovatie maar weinig tot geen inspiratie kan vinden, is het misschien verstandig om een hovenier in te schakelen. 

Samen maken jullie een plan, waarin jij aangeeft wat jouw wensen en eisen zijn met betrekking tot de tuin. De hovenier ‘t Gooi schetst vervolgens een beeld van de tuin voor jou. Het resultaat? Een prachtige tuin waarin je vol trots gasten kan ontvangen en van kan genieten!