Tuin

Lekker luieren in de tuin? Dit heb je nodig!

Er komen stiekem steeds meer zonnige dagen. Zou de lente er nu dan echt aan komen. Ik sta te springen om lekker naar buiten te gaan en van alles te ondernemen. Maar nu er toch nog veel zaken gesloten zijn is de kans groot dat we toch in onze eigen tuinen eindigen om lekker te luieren. Dat is ook totaal geen probleem als je tuin hier klaar voor is. 

Een goede lounge set

Als je echt lekker wilt luieren in je tuin, kan een lounge set niet ontbreken. Niet een tuin set met een tafel en harde houterige stoelen. Maar een lekkere bank moet goede kussens. Er bestaan gelukkig heel veel goede opties op dit gebied, maar veel hiervan zijn nog heel erg een ‘’tuinbank’’. Wat eigenlijk ideaal zou zijn is een bank zoals je in de woonkamer hebt, maar dan geschikt voor buiten. Als dat iets is waar je enthousiast van wordt heb ik een leuke aanbeveling voor je: de Icon loungeset van Bubalou. Zij hebben enorm veel leuke tuinmeubelen van loveseats en ligstoelen tot een volledige chill hoekbank voor buiten

Tuinhaard of vuurkorf

Een vuurtje maakt alles beter. Het warmt je op op een frisse lenteavond en geeft een bepaalde sfeer. Het is leuk om naar de veranderende vlam te kijken en bezig te zijn met het vuur aanmaken en aan houden. Daarnaast misstaat een vuurkorf of mooie tuinhaard ook niet als hij niet gebruikt wordt en kan je met een vuurtje zelf in de koudere maanden nog buiten zitten. 

Buitenkeuken

Als je het feest helemaal wil afmaken voor jezelf installeer je een kleine buitenkeuken, maar omdat ik begrijp dat het klimaat in Nederland hier niet lang genoeg geschikt voor is accepteren we ook alleen een BBQ en misschien een koelbox zodat je niet ver hoeft te lopen voor een lekker verkoelend drankje.