Interieur

Moderne en industriële hanglampen die passen bij jouw interieur!

Veelzijdige en levendige hangende verlichting verlicht uw ruimte en biedt een onderscheidende, unieke stijl. Hanglampen zijn er in vele soorten en maten, maar ook in een breed scala aan stijlen, van rustieke hanglampen tot strak en modern. Hangende verlichting is een geweldige manier om de persoonlijkheid van elke kamer te versterken.

Hangers die boven eettafels worden gehangen, zijn een populair alternatief voor kroonluchters, en hangende verlichting met een aangrenzende kookeiland is een standaard ontwerp geworden in vele moderne huizen. Een grote hanger werkt goed in beide situaties, net als meerdere kleinere hangers, vooral wanneer ze geclusterd, verspringend of op een rij zijn gerangschikt. Als het keukeneiland wordt gebruikt voor het bereiden van voedsel, bieden inbouwlampen voldoende verlichting die goed past bij uw hangers. Sierverlichting of monorails zijn ook passende opties hiervoor. 

De moderne hanglampen passen in alle ruimtes

Hangende hanglampen boven nachtkastjes in de slaapkamer zorgen voor een innovatief, strak design en besparen ruimte op de tafelbladen. Halverlichting wordt een statement met hangers die in een foyer worden opgehangen. Hangende verlichting voor buitenopstellingen is ook mogelijk; hang bijvoorbeeld een hanglamp aan een voordeur aan het plafond van een veranda.

Of uw huis nu industriële hanglampen, traditionele hanglampen, moderne hanglampen of een overgangs mix van oud en nieuw vereist, Lampenshoponline heeft een verscheidenheid aan hangers die aan uw behoeften voldoen. Blader online door de selectie, met verlichting van BelaLuz, Quinto, Steinhauer en nog veel meer. Voor duurzame, energiezuinige verlichting hebben we een groeiende selectie LED hanglampen.

Hanglamp van glas

Een glazen hanglamp is een leuke toevoeging aan je interieur. Een hanglamp van glas zorgt direct voor veel sfeer en warmte in huis en glazen hanglampen hebben een tijdloos karakter. Er is een grote verscheidenheid aan glazen lampen, zoals bolvormige, langwerpige en andere stoere ontwerpen. De hanglampen zijn naast helder transparant, melk wit of grijs ook verkrijgbaar in stoere kleuren. Glazen hanglampen passen perfect in een modern interieur maar zijn ook erg leuk toe te voegen aan een landelijk interieur. Voor elk wat wils!