Interieur

De leukste accessoires voor in huis

Ben je net verhuisd en op zoek naar die vrolijke touch aan je inrichting? Of gewoon zin om het eens helemaal anders te doen? In dit artikel inspireren wij je met de leukste accessoires voor in huis! “Accessoires?” Horen we je al denken. Vaak denk je hierbij al gauw aan sieraden zoals een armband, ketting met letter of een ring. Maar ook je huis kun je aankleden met leuke accessoires, lees je mee?

1. Plaids

Aan plaids nooit genoeg. Té leuk in verschillende kleuren en met diverse prints. Hiermee geef je jouw huis nét die extra touch, stoer of zacht. ’s Avonds kun je lekker onder het plaid wegkruipen, multifunctioneel dus! Welke past goed bij jou?

2. Kussentjes

Naast plaids horen natuurlijk kussentjes. Heerlijk voor een avondje op de bank & het staat ook nog eens leuk. Ook wanneer je ze niet gebruikt en ter decoratie op of in een kast legt, zijn kussentjes een must! Je shopt ze natuurlijk in allerlei vormen, kleuren en materialen, helemaal naar jouw eigen stijl.

3. Vloerkleden

Een vloerkleed in de woon- of slaapkamer geeft een warme uitstraling. Het vloerkleed zorgt voor verbinding tussen de verschillend meubels, zo wordt de inrichting één geheel. Fijne bijkomstigheid; heerlijk zacht onder de voetjes!

4. Wanddecoratie

Een schilderij aan de muur geeft het huis direct een heel andere look. Ga jij voor een subtiele fotolijst, of voor groots en opvallend? Een andere stoere trend is een wandkleed of wanddoek aan de muur. Van rustiek marmer tot een inspirerende jungle, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ben jij al bekend met deze trend?

5. Kaarsen

De wereld van kaarsen begint flink te groeien. Waar we vroeger enkel simpele waxinelichtjes konden branden, zijn er nu allerlei kleuren en vormen beschikbaar. Té leuk om jouw huis (letterlijk) een warme uitstraling te geven. Met een subtiele of juist opvallende kaarsenhouder is het geheel helemaal compleet.

6. Vazen, bloemen en planten

Een toffe vaas – met of zonder bloemen – fleurt het huis helemaal op. Een vrolijke bloempot met daarin jouw favoriete plant brengt frisse lucht in huis. Tip! Ben je niet zo van het verzorgen? Denk eens aan een bosje droogbloemen, vrolijk, kleurrijk & je hoeft er niet naar om te kijken, ideaal!