Inspiratie

Voorzie je huis van de juiste verlichting

De verlichting in huis is een van de belangrijkste zaken om rekening mee te houden. Deze bepalen jouw humeur maar ook die van je huisgenoten en mensen die op bezoek komen. Wanneer het licht te fel is zal je niet geneigd zijn om gezellig in die ruimte te vertoeven maar op een werkplek is dat wel zeer gunstig. In een eetkamer is er ook weer een ander soort licht dan in de keuken of in de slaapkamer. Laat je daarom adviseren door iemand die perfect weet welk licht het beste is voor welke ruimte. Wil je liever iets exclusief en niets alledaags? Kies dan voor lichtsculpturen van Brand van Egmond. Deze brengen extra karakter in huis en het brengt extra emotie. Wil je design verlichting voor in huis? Twijfel dan niet langer!

Kies voor handig schakelmateriaal

Het juiste schakelmateriaal maakt je licht nog aantrekkelijker. Een dimmer voor je licht kan zorgen voor nog meer gezelligheid in huis. Kies voor een smart home van eNet en schakel het licht aan en uit via je telefoon. Vermijd die momenten dat je net in bed ligt maar het licht bent vergeten uit te doen. Je kan nu alles via je gsm regelen, op je smartphone kan je zien waar overal wel en geen licht brandt. Soms kan het ook handig zijn om een bewegingsmelder te installeren. Op die manier kan je niet vergeten om het licht uit te doen en bij volle handen moet je al niet die onhandige schakelaar zoeken.

Breng sfeer in huis

Door de juiste verlichting in huis aan te brengen zorg je voor sfeer in huis. Een gezellig warm licht in de slaapkamer of een goede leeslamp naast je fauteuil. Een lichtsculptuur voor in de hall of woonkamer of spots voor in de keuken. Er zijn enorm veel verschillende soorten verlichting voor binnen en buiten. Want niet enkel in huis is het goed om verlichting te voorzien maar ook buiten aan je huis en op het terras of in de tuin. Als je ’s avonds eens wilt buiten zitten of je komt laat thuis heb je toch nog steeds voldoende licht.

Geef een antwoord