Inspiratie

Haal het Platteland uw Huiskamer Binnen

Eén bank, (twee voeten erop) en een tijdschrift. Meer heeft u niet nodig om zich even terug te trekken uit de alledaagse werkelijkheid en een andere wereld binnen te treden. U trekt zich terug, maar sluit zich niet af van de plek waar u het tijdschrift leest. Over de randen van het tijdschrift kijkt u af en toe op voor een kort gesprek, of om de kat een aai te geven…

Het lifestyle magazine Country Living inspireert om uw leven op een meer ontspannen manier in te delen en uw woning op een verfrissende manier vorm te geven. Door te bladeren in dit tijdschrift brengt u de sfeer van het platteland de huiskamer binnen. Door het lezen van de artikelen komt u op nieuwe ideeën om te realiseren, of om even uit de realiteit weg te dromen.

Als uw voorkeur uitgaat naar het Britse platteland kunt u een abonnement op de Engelse versie van Country Living Magazine kopen; voor wie meer houdt van de Amerikaanse cultuur is er de USA versie. In beide edities vindt u tips over tuinieren, interieurs, dierenverzorging en seizioensgerechten geïnspireerd op het landelijke leven.


Interesse in een abonnement op Country Living Magazine UK? Ga dan naar onze website. Naast de maandelijkse levering van het tijdschrift krijgt u ondersteuning van een Nederlandstalige klantenservice. Tevens loopt uw abonnement na 1 jaar automatisch af en wordt alleen op uw verzoek verlengd. Betalen kan makkelijk met iDEAL, Paypal, Creditcard of bankoverschrijving.

Alle voordelen nog even op een rijtje:

– Van de sfeer van het landelijke leven genieten in uw huiskamer.
– Maandelijkse bezorging van een blad vol inspirerende verassingen.
– Actuele nummers voor of op de coverdatum bij u thuis bezorgd.
– Assistentie van een Nederlandstalige klantenservice.
– Geen automatische verlenging, maar alleen op verzoek.