AlgemeenVerhuizen

Wat mag er niet ontbreken in uw woning?

Verhuizen naar een nieuw huis is zowel spannend als stressvol. Of je nu een nieuwe koper bent of naar een grotere (of kleinere) plaats verhuist, ervoor zorgen dat je over alle benodigde items beschikt, is een essentieel onderdeel om het proces soepel te laten verlopen en kan zeer bevredigend zijn.

Er zijn enkele essentiële zaken voor een nieuw huis die je moet kopen. Wij hebben een checklist samengesteld met dingen die het belangrijkste zijn voor een nieuw huis. Dit zijn de basisprincipes – we hebben het aan jou overgelaten om te beslissen hoe je je huis wilt inrichten. Niet stressen, maar vooral genieten van je nieuwe huis!

Keuken

Afhankelijk van hoe modern de keuken in je nieuwe huis is, moet je misschien het ‘witgoed’ (koelkast, wasmachine en vaatwasser) upgraden of de basisvoorzieningen installeren, zoals een fornuis. Afgezien daarvan, zijn de volgende items belangrijk:

Tafel, stoelen, magnetron, waterkoker, vuilnisbak. Verder heb je ook een breed scala aan keukengerei nodig, waaronder: Bestek, serviesgoed, potten en pannen, flesopener, weegschalen, maatbeker, mengkom, ovenwanten, vergiet.

Denk ook aan extra ruimte voor een leuk wijnrek in je keuken, als je een wijnliefhebber bent. Om het wijnrek mooi aan te vullen kun je de beste wijnen bestellen bij Budgetwijnen.

Badkamer

Meestal is de badkamer al ingericht en hoef je hier verder niet veel aan te doen. Waar je wel aan moet denken zijn handdoeken, badmat, toiletborstel en opbergruimtes voor je verzorgingsproducten. De badkamer kun je leuk aankleden met een plantje of kaarsen.

Huiskamer

In het ideale geval wilt je niet te veel meubels kopen voordat je naar uw nieuwe woning verhuist, omdat dit verhuizen moeilijker en mogelijk duurder maakt. Dit zijn de essentiële dingen die je nodig hebt voor een comfortabele woonkamer: Salontafel, bank (of comfortabele stoelen om op te zitten), Tv, met iets om het op te zetten (een tv-standaard of een beugel om aan de muur te bevestigen), een tv-kabel, Wi-Fi (zodat je Netflix kunt kijken) en lampen.

Slaapkamer

Vanzelfsprekend is een bed en kast essentieel voor je slaapkamer, maar er zijn meer essentials die handig zouden zijn. Denk bijvoorbeeld aan nachtkastjes met lampjes, een leeslampje, een spiegel, gordijnen en beddengoed.