Verbouwen

Dakcoating voor op een plat dak

Lees in deze tekst over platdakherstel, en hoe u met het bedrijf in contact kan komen. Mocht u vooraf vragen hebben over uw platte dak, dan kunt u bij FAQ terecht. Mocht u die handige doe-het-zelver zijn en materiaal zoeken, dan zult u in dé webwinkel op het gebied van dakcoating van platdakherstel ongetwijfeld slagen.

Siliconen dakcoating

Online kunt u de witte siliconen dakcoating, de grijze siliconen coating en ook de zwarte siliconen dakcoating bekijken. Tevens treft u daar instructies aan hoe de siliconen dakcoating verwerkt moet worden. Het komt een beetje overeen met lakken, ook daar is een schone vetvrije ondergrond belangrijk voor de hechting. Of het nu om witte siliconen dakcoating of lichtgrijze siliconen dakcoating of zwarte siliconen dakcoating gaat, als het correct aangebracht is, dus goed aan de bitumen hecht, gaat het zeer lang mee. Ondanks dat er op een plat dak meestal water staat, dat de temperatuursverschillen gigantisch groot kunnen zijn, gaat het toch nog lang mee.

Veiligheid voor alles

Het is nog altijd zo, de meeste ongevallen gebeuren met het doe-het-zelven in huis en in de tuin. Over het algemeen hebben eerder doe-het-zelvers medische zorg nodig door een ongeval dan vaklieden. Let daarop. Ook bij het renoveren van een dak is er een risico. Terwijl u stap voor stap achteruit werkt kunt u aan de rand van het dak komen, en daar overheen gaan. Er is geen karwei in huis of in de tuin te verzinnen wat letsel waard is, dus ook het renoveren van een plat dak niet. Laat niets aan toeval over, veiligheid voor alles, op hoogte werken geeft altijd een risico op naar beneden vallen.

Siliconen

Niet voor niets is de dakcoating op basis van siliconen, want het is een extreem geschikt materiaal voor platte daken. Zo kan siliconen extreme temperatuursverschillen verdragen, en dan veel meer als wat u op een plat dak aan kan treffen. Siliconen zijn niet giftig dus belasten amper het milieu. Siliconen geleidt nauwelijks warmte en kou, en is goed bestand tegen inwerking van zuurstof en UV-licht. Siliconen dakcoating, dus ook de witte siliconen dakcoating, lichtgrijze siliconen dakcoating alsmede de zwarte siliconen dakcoating, is zeer duurzaam.