Algemeen

Verzorgingsproducten voor je pasgeboren kind

Als je gaat bevallen is het goed om na te denken over een baby uitzet. Er zijn namelijk heel wat dingen die een pasgeboren baby nodig heeft om goed verzorgd te kunnen worden. Hieronder staan ze opgesomd. Maak een lijstje van wat je nodig hebt en stuur je man erop uit om het te gaan halen! 

Baby handdoeken 

Een pasgeboren heeft nog een heel pril huidje. Het is daarom heel belangrijk om hele zachte handdoeken aan te schaffen die het de huid beschermen. Wanneer je een babyhuidje dat net uit een heet bad komt, afdroogt met een oude ruwe handdoek kan het pijn doen bij het kind en rode plekken achterlaten. Na een heet bad is de huid namelijk kwetsbaarder. Koop dis nieuwe zachte handdoeken van kwaliteit en was ze met wasverzachter, dit maakt een groot verschil en je baby zal je dankbaar zijn.  

Zonnebrillen en zonnebrandcrème 

Een baby krijgen in de zomer is heerlijk. Het is fijn rijden met een kinderwagen en genieten van de zon. Het is duidelijk dat uw huid en die van uw baby goed bedekt zijn met zonnebrandcrème. Veel ouders vergeten echter dat zonnebrillen ook erg belangrijk zijn! De ogen van een baby zijn veel gevoeliger dan die van volwassenen. Dit komt doordat de pupil nog groter is en er minder pigment in de lens van het oog zit. Hierdoor worden er meer UV-stralen aangevoerd en neemt de kans op oogletsel en ziekte toe. Zorg dus voor een goede zonnebril! Vind een mooi model en vul het aan met een ecologische zonnebrandcrème. 

Derma Eco babyolie 

De huid van een baby is extreem gevoelig, dus het is erg belangrijk om er goed voor te zorgen. Derma Eco babyolie kan gebruikt worden als badolie en massageolie, het is multifunctioneel! Bovendien bevatten ze natuurlijke en pure ingrediënten, maar zijn ze vrij van geur-, parabenen- en kleurstoffen. Daarom heeft uw kind een kleine kans op allergische reacties of overgevoeligheid.