Algemeen

Waarom kiezen voor vloerisolatie?

Bent u aan het nadenken over vloerisolatie en of het iets voor uw huis zou kunnen zijn? Het is een investering, maar een goede investering waar je ook uw stookkosten mee zult beperken. Daarnaast behoud u de warmte binnen het huis wat natuurlijk het doel van vloerisolatie is. Zijn er nog andere dingen waarom u twijfelt of nog niet goed zeker weet waarom u het zou moeten doen? In dit artikel vind u een aantal punten waarom u voor vloerisolatie zou kiezen.

  • Vloerisolatie bespaart energie

Voor welke huizen is vloerisolatie heel belangrijk? Niet elk huis heeft het nodig, maar de huizen voor 1982 hebben geen isolerende vloeren die de warmte binnen het huis houden. Na 1982 werd het verplicht om vloerisolatie mee te nemen in de bouw van een huis. Hebt u een huis voor 1982 en merkt u dat de warmte niet binnen blijft? Dan zou u dus eens kunnen kijk voor Vloerisolatie Zeeland.

  • Een nieuwe vloer

Bent u van plan om een nieuwe vloer over de oude leggen? Geen probleem, maar zorg er dan wel voor dat u nadenkt over een isolatielaag tussen de oude en nieuwe vloer. Hierin kunt u eventueel meteen vloerverwarming laten installeren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de oude vloer eruit te halen en alles meteen goed erin te zetten.

  • Zijn het de kosten waard?

Gemiddeld verliest een niet geïsoleerde vloer tussen de 10 – 15% van de warmte. Dat betekent meer stookkosten dag in dag uit. Maar wanneer je voor vloerisolatie kiest, kunt u dit besparen en uiteindelijk terug verdienen.

Het is een investering en hier denkt u wel even goed over na, maar neem dan ook in acht dat u subsidie kunt aanvragen. Als u voor een bedrijf als ISOenergy kiest, kunt u er vanuit gaan dat de adviseurs helpt bij het verkrijgen van een subsidie.