Algemeen

Van spraak naar tekst? Zo gemakkelijk kan het zijn!

U heeft net een klant bezocht en dit gesprek zit nog vers in uw hoofd. In de tussentijd wordt u misschien opnieuw gebeld of komt er iets anders in u op, waardoor het bezoek van de klant vervaagt. Later moet u nog steeds het gesprek uittypen, dus misschien bent u al wat details vergeten. Spraak-naar-tekst conversie is hiervoor de oplossing. Nadat u de klant heeft bezocht, kunt u het rapport rechtstreeks op uw iPhone dicteren. Zo mist u geen details en hoeft u aan het einde van de dag geen verslag uit te typen. Dit scheelt veel tijd en het rapport wordt gedetailleerder.

Gemakkelijk en snel

Veel mensen hebben vaak twijfels over dit soort toepassingen. Zal dit echt werken? En als ik iets zeg, zijn de teksten dan correct geconverteerd? Nou, ik kan je vertellen, het werkt geweldig! Uw productiviteit zal omhoogschieten, zelfs als u normaal gesproken moeiteloos kan typen. Uw gedachten gaan veel sneller dan dat u typt. Het werkt gemakkelijk door de woorden “punt” en “komma” in een zin te gebruiken en aan te geven wanneer iets op een nieuwe regel of alinea moet staan. U downloadt dus de Dragon-app en drukt op de opnameknop om de opname te starten. Dragon Professional Individual 15 is de nieuwste versie van Dragon-spraakherkenningssoftware. Als u begint te praten, ziet u ook een rode balk om u te laten weten dat je telefoon opneemt. Als je klaar bent met spreken, tikt u nogmaals op het scherm om de opname te stoppen. Uw gesproken tekst wordt direct op het scherm weergegeven.

Spraakherkenning met AVT

AVT adviseert en levert al meer dan 30 jaar complete oplossingen voor het opnemen en bewerken van teksten en dictaten. Van spraakherkenningskits op instapniveau met digitale recorder tot grote kantooroplossingen die workflow, dicteercontrole en aanvullende spraakherkenningssoftware voor automatische transcriptie vereisen. Bezoek Spraakherkenning.nl voor meer informatie en persoonlijk advies.