Algemeen

Snel en eenvoudig alles schoon.

alles schoonalles schoon

Buiten word het langzaam aan warmer, met aangename temperaturen. We gaan dan ook graag naar buiten, de tuin weer opknappen zodat we er straks met veel plezier van kunnen genieten. Alleen is er door de afgelopen winter, met de vorst en regenbuien een groene aanslag te vinden op de terrastegels. Vanuit binnen kijk je naar de tuin en denkt, dit word me een flinke klus. Wanneer zullen we dit eens gaan aanpakken.

Uiteraard zou een strakke, schone uitstralingen van materialen of locaties veel prettiger ogen. Gelukkig biedt Gamma een uitkomst. Om op een gemakkelijke manier met de hogedrukreiniger aan de slag te gaan. Met een hogedrukreiniger spuit je het aanslag en vuil snel van de terrastegels af en binnen ‘no-time’ heb je weer een keurig terras. Maar natuurlijk kan je veel meer met een hogedrukreiniger, dan alleen maar de terrastegels reinigen.

Oneindig veel mogelijkheden
Met de Gamma hogedrukreiniger kan je zelfs je auto, fiets of scooter eenvoudig schoonmaken. Geen enkele klus is te zwaar voor een hogedrukreiniger. Houten of kunststof tuinmeubels, schuttingen, een pad en oprit krijg je allemaal weer stralend schoon.

Gamma biedt een uitgebreid assortiment aan voordelige tot professionele hogedrukreinigers. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende merken, materialen, voltages en wateropbrengsten. Afhankelijk van het doeleinde kan de keuze hierop gebaseerd worden. Daarnaast kunnen accessoires het werk nog makkelijker maken, bijvoorbeeld met een regelbare lans. Hiermee kun je de druk verhogen of verlagen. Dat maakt het prettiger om de kleine hoekjes of lastige plekken te kunnen bereiken.

Tip: Na een regenbui wordt de oppervlakte glad, dat kan vervelende valpartijen opleveren. Met een hogedrukreiniger voorkom je deze situaties. Zo hoeft het niet uit de hand te lopen en is de tuin gelijk goed gereinigd.

Wil jij ook op een efficiënte en snelle manier het terras, de auto of de oprit reinigen? Bestel dan de  geschikte hogedrukreiniger gemakkelijk bij gamma.nl. Of haal hem op in een van de Gamma filialen bij jou in de buurt.

Geef een antwoord