Algemeen

Kom inspiratie opdoen in de mooiste Kerstshow van Nederland

De kerstperiode staat weer voor de deur. Veel mensen kijken ieder jaar uit naar de maand December. Er zijn veel feestdagen en normaliter zouden we onze familie en dierbare veel zien. 2020 in een jaar met veel veranderingen. Ook de kersttraditie om met de familie bij elkaar te zijn zal dit jaar anders zijn dan normaal. We zijn veel thuis dus dit jaar is het extra leuk om je huis te versieren tijdens kerst. Kom inspiratie opdoen in de mooiste kerstshow van Nederland en maak van jouw interieur een kerstinterieur.

Tuincentrum AVRI heeft een enorm aanbod aan kerstverlichting en kerstversiering. De kerstshow bestaat uit verschillende afdelingen. Je vindt hier onder andere klassieke en moderne kerstversiering, kerstlichtjes, kerstdorpen, echte en kunst kerstbomen en nog veel meer!

Elk jaar is er een groot Luville Kerstdrop gebouwd. De Luville huisjes kan je kopen in het tuincentrum maar je kan ze na je bezoek ook online bestellen. Ook heeft Tuincentrum AVRI vaak een afdeling in samenwerking met de Efteling. In 2018 was er onder andere een magische vijver met een mini-Efteling-Watershow gebouwd. Dit is erg leuk om te zien voor jong en oud.

Dit jaar heeft Tuincentrum AVRI meerdere corona-maatregelen getroffen om een bezoek aan het tuincentrum zo goed mogelijk te laten verlopen. De kerstshow is extra breed opgezet met brede gangpaden. De gangpaden zijn zo breed dat je op anderhalve meter afstand andere bezoekers kan inhalen. Een groot deel is eenrichtingsverkeer waardoor er makkelijker afstand kan worden gehouden van elkaar.

Ook heeft Tuincentrum AVRI haar openingstijden aangepast. Op elke doordeweekse dag is het tuincentrum geopend tot 20.00u. Op vrijdagavond is het tuincentrum geopend tot 21.00u. Ook het tuincafé is langer geopend. Het is helaas niet mogelijk om voor grote groepen te reserveren.

De kerstshow is leuk voor zowel jong als oud. Breng met de familie een bezoek aan Tuincentrum AVRI Brabant en kom inspiratie op doen voor je kerst interieur. Maar natuurlijk wel op anderhalve meter afstand.