InspiratieInterieurWonen

Spice up your interior

Laat ik beginnen met een vraag. Glimlach je bij het binnenstappen van je huis? Lach je het huis zo mooi is? Ik wil dat je trots kan zijn op de manier waarop je het interieur hebt ingericht. Tovert jouw woonkamer geen lach meer op jouw gezicht? Dan is het tijd om de boel wat op te fleuren. In deze blog zal ik een aantal van de nieuwste woontrends met jullie delen die het interieur weer een interessante boost kunnen geven. 

Heerlijke geuren 

Veel woontrends gaan in op het mooier maken van het interieur. Maar het wonen in je huis is zoveel meer dan dat. De gehele ervaring is niet alleen het zicht maar ook de reuk. Vroeger werd de geur in huis gebruikt als statussymbool. De huizen van de armen roken naar stinkende huisdieren en slecht schoongemaakt sanitair. De rijken wilden zich hiervan distantiëren en brachten daarom allerlei heerlijke geuren het huis binnen. Zo werden rozenkransen gebruikt om bloemige geuren het huis in te brengen. Dit stond ook symbool voor heiligheid. ‘s Avonds vond men de kruiden kruidnagel, kaneel en nootmuskaat lekker ruiken. En net zoals alle trends komt de trend om het huis lekker te laten ruiken ook terug. Dit kan je doen door lekkere parfum te spuiten of geurstokjes neer te zetten.  

Chique stoelen 

Een andere woontrend is om stijlvolle stoelen aan te schaffen. Je moet natuurlijk op een stoel kunnen zitten maar dat is niet het enige. Met allerlei kleuren en stoffen kan een mooie stoel echt een toevoeging zijn aan je interieur. Stoelen die tegenwoordig helemaal in zijn, zijn Eichholtz stoelen. Eichholtz is een merk die prachtige chique stoelen maakt. Zoals de merknaam als weggeeft zijn er natuurlijk stoelen van eikenhout. Maar er worden ook hele waardevolle materialen gebruikt zoals velvet, marmer en kristal. Deze chique stijlvolle stoelen geven jouw interieur zeker een mooie eyecatcher.