Inspiratie

Wat is de beste compressor

Om erachter te komen welke compressor de beste compressor is, is het eerst verstandig om te kijken welke compressoren Airpress allemaal aanbiedt. Je hebt compressoren voor bijvoorbeeld de doe-het-zelver, hobbyklusser, professionele klusser, autogarages, melkveehouderijen en grote industrieën.

De blauwe serie compressoren zijn over het algemeen geschikt voor de hobbyklusser en de doe-het-zelver. Maar er zijn ook professionele compressoren in deze serie die gebruikt kunnen worden in de auto-industrie of bij kleine industriële bedrijven. In deze serie vind je bijvoorbeeld een olievrije compressor, stille compressor of een mini compressor. Maar er zijn ook professionele en brandstof modellen.

Mini compressoren zijn bijvoorbeeld handig in situaties wanneer je de compressor veel meeneemt en/of weinig ruimte hebt in de garage/werkplaats. De compressoren zijn compact gemaakt en eenvoudig te verplaatsen.

De groene serie compressoren zijn professionele en moderne compressoren. Deze compressoren zijn uiterst geschikt voor garages en kleine industriële bedrijven, omdat deze traaglopend, solide en betrouwbaar zijn. Daarbij zijn deze compressoren allemaal uitgerust met vliegwiel en koelribben. De groene serie is zowel mobiel als op een vaste plaats verkrijgbaar.

K-serie is de compressor serie die in de Benelux het meest populair is. K-series zijn professionele compressoren gemaakt voor de (zware) industrie. Deze hoge druk compressor met extra dikke wanden is getest om 20 bar aan te kunnen en kan de compressor gemakkelijk klussen aan van 10 bar. De 400 volt compressoren krijgen een vaste plaats in de werkplaats. K-serie compressoren zijn sterk, solide en betrouwbaar.

Wat is de beste compressor is zeer afhankelijk van waarvoor je de compressor wilt gebruiken. Voor de industrieën zijn de K-serie compressoren de beste compressoren, omdat de meest populaire en krachtigste zuigercompressoren zijn. Wanneer je een autogarage, werkplaats of kleine industrie hebt zijn juist de groene serie compressoren de beste optie. De blauwe serie compressoren zijn vooral geschikt voor de doe-het-zelver en de klusser, maar de zwaardere of professionele modellen zijn ook geschikt voor autogarages of werkplaatsen.