Algemeen

Kantoor huren in Oost-Vlaanderen

Voor een bedrijf is het hebben van een pand er belangrijk. Voor meetings, vergaderingen, projectruimtes, maar ook standaard werkplekken zijn niet te vergeten. Veel bedrijven proberen een financiering rond te krijgen om een pand te kopen, dit is op lange termijn natuurlijk voordeliger. Maar er zijn ook bedrijven die geen kantoor op lange termijn nodig hebben, maar alleen voor een paar maanden. Dan is het voordeliger om een kantoor te huren. Als u dus een kantoor zoekt in Oost-Vlaanderen kunt u bij BC Waasland terecht. In deze blog wordt verteld waarom.  

BC Waasland  

BC Waasland richt zicht op ondernemers en organisaties die op zoek zijn naar meer dan alleen bakstenen. Tegenwoordig huisvest BC Waasland, meer dan 30 MKB’s en kleine bedrijven in gehuurde kantoren waar het prettig werken is. 

De locatie  

De kantoren van BC Waasland zijn gelegen langs de E17, afrit Sint-Niklaas West, in de driehoek Brussel, Antwerpen en Gent. Sint-Niklaas is supergoed aan te reizen voor deze drie steden. Door deze centrale liggen zijn de kantoren erg populair. Veel werknemers zullen namelijk in en rondom één van deze drie grote steden wonen. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina: Kantoor te huur Sint-Niklaas. Een ander voordeel van de locatie is dat de kantoren snel te bereiken zijn vanuit de haven. Zo kunt u files vermijden en daarnaast kunt u profiteren van de vele parkeerplekken.  

 De service  

BC Waasland verhuurt volledig ingerichte kantoren van verschillende groottes. Ze hebben ook een gedeeld kantoor met 3-5 werkplekken per kantoor. Ze bieden niet alleen de kantoren aan, maar ook aanvullende diensten. Het gevarieerde dienstenpakket dat is inbegrepen, bestaat uit een gemeenschappelijke receptie, gebruik van vergaderruimten, postafhandeling, telefonie en vele andere diensten. De contracten worden aangegaan voor onbepaalde tijd met zeer korte opzegtermijnen. Dit betekent geen onnodige zorgen, zoals verzekeringen, extra betalingen voor nutsvoorzieningen, hypotheken. Door al deze service heeft u bij BC Waasland veel zekerheid en hoeft u zich er zelf niet druk om te maken.