Algemeen

Hoe houd je de badkamer schoon?

De badkamer is een plek om jezelf op te frissen, daarom is het erg belangrijk dat deze kamer ook schoon is. Om je te helpen bij het schoonmaken van je badkamer zijn hier enkele tips.

Douche

De douche is de plek waar je jezelf schoonmaakt, daarom zou het raar zijn om onder een vieze douche te gaan staan. Het meest voorkomende vuil in de douche is kalkaanslag. Kalkaanslag wordt van nature overal afgezet waar water stroomt, en kan schade veroorzaken aan je douchekop en kraan. Om de kalk te verwijderen raad ik aan om HG kalkweg schuimspray of  voor  echt hardnekkige kalkaanslag de HG kalkweg schuimspray 3x sterker te gebruiken. De  spray spuit je op de oppervlakte, je laat de schuim 5 minuten intrekken en daarna spoel je het oppervlakte af, en weg is de kalk! Er is nog een ding wat misschien nog wel irritanter is dan kalkaanslag en dat is een verstopt doucheputje. Een doucheputje raakt meestal verstopt omdat deze dan vol zit met haren, gelukkig is ook hier een oplossing voor. Met HG haarontstopper is dit probleem zo verholpen. Je gooit eerst de inhoud van de HG haarontstopper in het doucheputje, wacht 1 minuut, daarna spoelen met water en voilà je doucheputje is zo goed als haarvrij!

Toilet

Iedereen wil een schoon toilet, niemand wil op een vieze toilet bril gaan zitten. Het is daarom erg belangrijk om je wc goed schoon te maken. Het schoonmaken van je wc is niet zo moeilijk, met HG hygiënische toiletruimte alledag spray kan je alle oppervlaktes van je wc reinigen. Spray direct op het schoon te maken oppervlakte, neem vervolgens het oppervlak af met wc papier of een droge doek en je wc is weer schoon. Voor het reinigen van de binnenkant van de wc en voor het voorkomen van kalk raad ik wel een ander product aan, namelijk HG hygiënische toiletgel.

Wasbak

Omdat de wasbak erg snel vies kan worden zijn er meerdere producten die je nodig hebt om deze schoon te houden. Ten eerste heeft een wasbak vaak last van kalk, ik zou de wasbak dus eerst behandelen met  de schuimspray. Om je wasbak vrij te maken van zeepresten, tandpasta en andere vlekken raad ik je aan om HG douche & wasbakspray te gebruiken. Ten slotte zou ik nog HG sanitairglans gebruiken, hierdoor gaat je wasbak en al het ander sanitair echt glimmen.