Algemeen

Goedkope tuinideeën

Is het tijd om je tuin weer eens aan te pakken maar heb je geen zin om hiervoor diep in de buidel te tasten? In deze blog lees je een aantal super handige tips, zoals een schapenhek of schutting, zodat jij tuin er weer als nieuw uitziet, maar ook jouw portemonnee er niet te veel onder lijdt!

Tuinmeubelen

Op het moment is het erg in trend om oude meubels of zelfs oude materialen te gebruiken als tuinmeubilair. Zo ben je op het moment helemaal bij de tijd als je een lounge bank of tafel maakt van pallets. Wat zitkussens om lekker zacht te kunnen zitten en leuke sierkussens erbij en je bent helemaal klaar voor de zomeravonden! Daarnaast kun je eenvoudig van oude houten meubelen of materialen je eigen tafel of aankleding maken.

Plantenpotten

Kwalitatief goede plantenpotten zijn tegenwoordig redelijk prijzig. Ben je je oude plantenpotten beu? Geef ze eens een likje verf en versier ze! Zo zijn ze onherkenbaar en bespaar je het geld wat je aan nieuwe plantenpotten uit zou geven.

Schutting of hek

Een hek of schutting is vaak vrij prominent aanwezig in je tuin. Een van de meest effectieve en goedkope manieren om je tuin te transformeren is dus misschien ook wel om je hek te schilderen! Houd hierbij natuurlijk wel rekening met je buren en schilder alleen je eigen eigendom. Kies ook voor een weerbestendige buitenverf en denk goed na over de kleur. Is je hek toch echt versleten en aan vervanging toe? Kijk dan eens naar goedkopere alternatieven zoals een natuurlijke schutting of schapenhek.