TuinWonen

Verleng de zomer met een zwembadoverkapping

Het moment dat je je zwembad op kan zetten: dan weet je dat de zomer echt begonnen is. Helaas geldt dit ook weer voor je zwembad opruimen: dan weet je dat de zomer voorbij is. Gelukkig hoeft dit niet zo te zijn. Wil je graag de zomer verlengen en nog iets langer genieten van je zwembad? Dan is een zwembadoverkapping hier zeker een goede oplossing voor. Een zwembadtent kopen voor je zwembad is zeker een aanrader als je nog een paar weekjes langer wilt zwemmen in de tuin. Met een zwembadoverkapping heb je bescherming tegen eventueel slecht weer en kun je nog even door gaan met van de zomer genieten.  

Alle pluspunten van een Sunnytent  

Als we het over een goede zwembadoverkapping hebben, dan hebben we het natuurlijk over de Sunnytent. Sunnytent is een zwembadtent die je water schoon houdt en ook een stuk warmer houdt. Dit komt door het materiaal van de Sunnytent, namelijk hetzelfde folie als dat in tuinbouwkassen zit. Het zwembadwater wordt dus warm gehouden, zelfs als het buiten wat kouder is. Dan kun je toch nog blijven zwemmen, ondanks dat de zomer al even over is. Dat is een groot pluspunt van de zwembadtent. Daarnaast is het een pluspunt dat de Sunnytent in allerlei soorten en maten verkrijgbaar is, en dus op vrijwel elk denkbaar soort zwembad, en zelfs jacuzzi, past.  

Allerlei soorten en maten  

De meeste opzetbare zwembaden of jacuzzi’s worden geleverd in ronde of vierkante vorm. Hier heeft Sunnytent aan gedacht, want je kunt een ronde tent en ovale tent kopen. Deze tenten zijn in verschillende maten van Medium tot XL te koop. Heb je geen opzetbaar zwembad, maar eentje in een harde ondergrond? Hier kun je ook een speciale harde ondergrond set voor kopen. Gelukkig kosten al deze zwembadtenten erg weinig en dan kun je toch gewoon je zomer verlengen en langer blijven zwemmen.