VerbouwenVerhuizenWonen

Woning te klein? Ga onderkelderen!

Wist je dat in Nederland veel huizen te maken hebben met een slechte fundering? Dat betekent dat je last kan hebben van bijvoorbeeld scheuren in de muren of verzakking. Dit is een bekend probleem in onder andere regio Rotterdam. Maar het biedt ook een kans! Wil jij namelijk ook graag groter wonen? Maar vind je het lastig om in de stad een groter en betaalbaar huis te vinden? Om nog maar te zwijgen of de fundering van jouw nieuwe stulpje.. Vang dan meteen twee vliegen in een klap: pak je fundering aan en vergroot jouw woonruimte!

Hoe werkt onderkelderen?

Het kan namelijk heel goed uitkomen dat jij tijdens het funderingsherstel er een compleet nieuwe – ondergrondse – verdieping bij krijgt. Dit noemen we onderkelderen en het werkt als volgt. Als je bezig bent om jouw fundering te herstellen ligt de grond toch helemaal open. Er wordt een heel groot stuk uitgegraven en hier kun je makkelijk een extra woonruimte van maken. Zo heb je een echte win-win situatie: want je hebt en geen funderingsprobleem meer en je hebt meer ruimte.

Nog meer voordelen

Het Funderingshuis is de specialist van regio Rotterdam als het aankomt op funderingen. Zij zeggen hierover: ‘Onderkelderen is voor ons een mogelijkheid om niet alleen maar te kijken naar de nadelen van funderingsherstel. Door een kleine investering krijgen mensen een extra stukje thuis!’ Bovendien levert het ook nog eens een waardevermeerdering op van jouw huis.

Wanneer funderingsherstel?

Zit jij dus al een tijdje te twijfelen of je moet verhuizen? Omdat je misschien toe bent aan gezinsuitbreiding of omdat je eindelijk dat thuiskantoor wilt realiseren? Duik dan eens in je fundering en kijk wat er mogelijk is.

Bron: hetfunderingshuis.nl

Geef een antwoord