InspiratieVerbouwen

Verschillende PVC ramen en deuren

Met PVC ramen en deuren ben je waarschijnlijk al bekend. Maar wist je ook dat het aanbod erg uitgebreid is? Tegenwoordig heb je de keuze uit veel verschillende kleuren voor PVC ramen en deuren. Kies je liever voor een warme uitstraling met zachte tinten of heb je liever een traditionele look in de vorm van een houtstructuur?

Dat je alleen nog de keuze had uit één of twee kleuren PVC is verleden tijd. Vroeger waren er alleen witte of crèmekleurige kozijnen beschikbaar, maar tegenwoordig heb je een uitgebreid aanbod van kleuren. Het is dus mogelijk om de PVC ramen en deuren volledig af te stellen op de stijl van jouw huis. Dit kan een groot verschil maken in de uitstraling van je huis. PVC ramen en deuren zijn dus niet alleen functioneel, maar ook nog eens veelzijdig op het gebied van uiterlijk. De beschikbare kleuren verschillen per aanbieder en daarom is het verstandig om te kijken naar welke mogelijkheden er zijn. Vermeulen heeft een ruim aanbod op het gebied van PVC ramen en deuren. Kijk op PVC ramen Waregem voor meer informatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Voor ieder wat wils

Veel mensen kiezen voor PVC ramen en deuren in standaardkleuren zoals wit, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een landelijke stijl? Kijk dan ramen in donkergroen of wijnrood. Houd je liever van modern en strak? Dan is donkergrijs of zwart misschien wel perfect voor jouw woning. Heb je moeite met kiezen? Laat je dan adviseren door een vakman.

RAL codes

Wanneer je opzoek gaat naar een kleur, krijg je te maken met RAL-codes. Op internet kan je van tevoren ook deze codes opzoeken zodat je een beetje het idee hebt in welke richting je wilt.

Buiten- en binnenkleur

Je kan voor de binnen- en buitenzijde dezelfde kleur kiezen. Maar wil je dat de buitenzijde van je huis een andere stijl heeft dan de binnenzijde van je huis? Dan kan je twee verschillende kleuren gebruiken. Zo geef je bijvoorbeeld jouw woning van de buitenkant een strakke moderne look en aan de binnenzijde juist een warme look.