AlgemeenInterieur

Dit zijn de kersttrends rondom decoratie van 2021

Stel je voor: nadat je eindelijk hebt besloten om ook maar mee te gaan met de kunstkerstbomen trend, heb je een Triumph Tree aangeschaft. Een last minder, maar een groter probleem staat pal voor je neus. Hoe moet ik mijn huis decoreren voor Kerst dit jaar? Wees niet gestrest: laat je inspireren door de laatste kersttrends. Het versieren van je huis zou niet moeten gezien worden als een probleem. Je woning decoreren creëert een extra sfeer en gezelligheid, dus het proces zelf moet natuurlijk ook plezierig zijn! Lees verder wat de huidige trends zijn rondom het versieren van je huis voor Kerst.

Ga voor strak en rustig

Het maakt niet uit of je een liefhebber bent van een traditionele kerstsfeer of juist een voorstander bent van moderne decoratie: voor elke woonstijl is altijd een passende manier van kerstversiering. Er zijn veel kerstthema’s waarop jij jouw versiering kan baseren, dus maak het zo rustig of zo gek als jij wilt.

Ben je een voorstander van een moderne inrichting? Heb je liever een strakke en rustige manier van Kerstversiering? Ga dan voor de elegante kleuren zwart, wit en goud. Deze kleurencombinatie geven een luxe indrukking en deze zal nooit uit stijl gaan. Bovendien is het zeer flexibel, omdat het wel bij elke woonstijl past! Voeg typografische kerstballen toe voor een modern tintje. Een ander variant is het Industrial Christmas thema voor de liefhebbers van industrieel interieur onder ons. Combineer je kerstversiering met houten, metalen of betonnen elementen voor een stoere uitstraling.

Ga voor comfort of bont

Wil je meer voor een warme, romantische kerstsfeer gaan? Ga dan voor een rosy, blush kerstige look. Kies voor zacht roze pasteltinten in je versiering, gepaard met witte en houten elementen. Sommige winkels verkopen ook lieflijke hangers of beeldjes. Dit soort versieringen geven een zachte indruk en passen perfect bij een warme, romantische wooninrichting.

Het is natuurlijk ook een optie om met de traditionele kerstkleur rood een romantische sfeer te creëren. Kies dan voor bordeauxrood en natuurlijke materialen. Zo vorm  je romantiek, maar tegelijkertijd ook een klassieke kerst uitstraling. Ben je echter een fan van een uitbundige kerstinterieur? Kies dan voor een bonte kleurenpalet, zoals paars, lime groen, azuurblauw en fuchsia in je kerstversiering. Zo haal je ook het fleurige van de zomer in huis en tegelijkertijd het koude element van Kerst.