Inspiratie

Kom erachter welk drukwerk het beste bij je past

Je hebt drukwerk nodig maar je weet niet waar je moet beginnen? Geen probleem! Er zijn diverse soorten drukwerk die je kan gebruiken voor diverse doeleindes. Lees snel verder en kom erachter.

Laat je bedrijf zien

Zet je logo op ronde stickers en laat je bedrijf zien. Ronde stickers zijn er in diverse maten dus ideaal om mee te nemen en overal op te plakken. Door de vele opties met stickers ben je erg ruim in je design.

Ga naar beurzen

Beurzen zijn uiterst geschikt om jezelf te laten zien aan groter publiek. Hiervoor heb je wel veel benodigdheden nodig. Denk hierbij aan folders, flyers en visitekaartjes. Alleen klassiek drukwerk is niet voldoende om jezelf te laten zien. Heb je ooit gedacht aan een pop up wand? Een wand is een goede eyecatcher voor op een beurs.

Denk ook aan buttons

Buttons zijn een erg handig formaat om mee te geven. Doordat ze klein zijn gaan ze zo mee bij iemand in zijn jas. Ook kan jij jezelf promoten door ze zelf te dragen als je naar beurzen gaat.

Doe een flyer madness

Laat een keer een hele grote stapel flyers drukken en deel deze uit. Je kan dit op twee manieren doen. De ene manier is zelf uitdelen op drukke plekken. De andere manier is door de brievenbus doen bij mensen thuis. Hierdoor komen mensen in aanraking met je bedrijf. Na verloop van tijd weet je of dit effect heeft gehad.

Doe iets met reclameborden

Reclameborden gaan lang mee en zijn goed te zien. Doordat je vrij bent in formaat ben je vrij in je design. Het resultaat is dat je een origineel ontwerp als reclamebord kan plaatsen waar je maar wil. Doordat je veel ruimte hebt voor originaliteit kan je heel goed opvallen in de grote menigte.

Ga voor de sandwich

Je kan ook heel makkelijk sandwichborden plaatsen met reclame-uitingen. Sandwichborden zijn makkelijk te plaatsen waardoor je vrije keuze hebt in locatie.

 Gaan met die banaan en ga nu aan de slag met je advertisement.