Inspiratie

Enkele dingen die je moet doen voordat je acrylnagels gebruikt

Acrylnagels zijn momenteel een van de meest gewilde nail arts onder vrouwen. Mocht je ook interesse hebben, dan kun je in diverse winkels of nagelstudio’s gemakkelijk acryl nagel producten halen. Dit komt omdat bijna alle salons acrylnagels maken. Als je het echter zelf gaat maken, moet je eerst over de apparatuur beschikken. Als je blijft oefenen met het zorgvuldig en niet gehaast maken van acrylnagels, zullen de resultaten niet minder mooi zijn dan die gemaakt in een salon of acrylnagelstudio. Een ander ding waar je op moet letten, is de selectie van de juiste apparatuur. Bij het kiezen van apparatuur voor het maken van acrylnagels, kun je deze in een pakket of afzonderlijk kopen, afhankelijk van je behoeften.

De juiste apparatuur voor het maken van acrylnagels kiezen

Zoals eerder vermeld, kun je nagelproducten in een pakket of apart krijgen. Als je voor het eerst acrylnagels maakt, zul je er meestal voor kiezen om acrylnagelapparatuur in een pakket te kopen. In zo’n kit krijg je alles wat je nodig hebt, inclusief gedetailleerde instructies over hoe je acrylnagels krijgt die precies zijn zoals je wilt. Als je echter wilt bepalen hoe je acrylnagels eruitzien en aanvoelen, kun je de apparatuur het beste apart kopen. Zo kun je zelf instellen en bepalen welk gereedschap geschikt is en wat je nodig hebt om acrylnagels te maken die helemaal naar jouw smaak zijn.

Bereid je nagels voor om klaar te zijn voor acrylinstallatie

Nadat je uitrusting klaar is, is het volgende dat je ook moet voorbereiden de conditie van je nagels. Reinig eerst je nagels van allerlei soorten vuil. Als er nog oude nagellak is die je gebruikt, verwijder deze dan eerst totdat deze helemaal schoon is. Ten tweede, knip je nagels om ze korter te maken en knip de snijtekens af door ze te vijlen. Daarna vijl je je nageloppervlak totdat het glanzend en ruwer is, zodat de acryl perfect blijft plakken. Gebruik vervolgens basispolish om de resterende olie te verwijderen. Nadat de resterende olie netjes is verwijderd, kun je acrylnagels gaan gebruiken.