Inspiratie

Alles beveiligd met een intercom

Alles beveiligd met een intercom

Beveiliging is belangrijk. Zeker als jouw kantoorpand niet voortdurend bemand is, wil je ervoor zorgen dat jouw apparaten veilig staan. Een beveiligingscamera kan hier al veel verandering in brengen. Ook voordat er mensen jouw pand betreden kun je al bekeken hebben wie er in de buurt is door middel van een intercom. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Hikvision video intercom. Maar wat zijn nou de voordelen van een intercom en waarom is het een goede toevoeging aan jouw kantoorpand? Deze voordelen moet je voor jezelf op een rijtje zetten om de keuze te maken voor jouw aankoop.

Eenvoudige installatie en extra veiligheid

Een intercom is nooit lastig om te installeren. De eenvoudige montage zorgt ervoor dat je direct gebruik kunt maken van het apparaat. Door de videofunctie zie je gelijk wie er voor de deur staan. Je hoeft hierdoor dus niet zomaar de deur te openen als je het niet vertrouwt. Alleen dit geeft al een veilig gevoel. Je hoeft hierdoor niet voortdurend beveiliging in te huren voor bij de receptie en kunt zelf bepalen of je iemand binnenlaat. Ongenodigde gasten hebben hierdoor dus niet meer direct toegang tot jouw kantoorpand en je kunt eerst andere werkzaamheden uitvoeren.

Genieten van gebruiksgemak

Daarnaast hoeft beveiliging niet duur te zijn. Voor een laag bedrag heb je toch de bescherming die je nodig hebt. Je bent dan ook direct voorzien van veel gebruiksgemak. Zo kun je bijvoorbeeld de beelden ook opslaan en via andere apparaten bekijken. Je hoeft niet naar de deur te lopen om te kijken wie er is, maar ziet vanaf elk verbonden apparaat wat er voor jouw deur gebeurt. Jouw werkzaamheden komen niet meer stil te liggen en uiteindelijk ga je dit ook merken aan jouw omzet. Een kleine investering kan jou dus veel meer op gaan leveren op ieder gebied.